Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...
Szukamy rodzin z dziecmi dla spedzania wspolnego czasu z dziecmi.
mmaw:
Witam! ja również chetnie poznam jakąś rodzinkę. Mieszkam z mężem, synem 3 latka i córcią 9m-cy w centrum Kolding.
Nie znamy tu nikogo,wiec chetnie nawiążemy kontakt. Piszcie sylwia_czapka@op.pl
sylwusia89:
Chętnie poznam rodzinkę z dziećmi. Mieszkamy w Kolding. Mamy synka 3 latka i córcie, która ma rok:)sylwiaczapka@gmail.com
agas.:
Słuchajcie mam prosbe,maz niedługo planuje zabrac nas do siebie do esbjergu gdzie pracuje..mamy 8 letnia córke i 3 letniego synka,chetnie bym sie spotkała z kims i porozmawiała na temat zycia w danii,mam strasznego doła,niewiem czy to słuszna decyzja przeprowadzic sie tam,niewiem czy poradze sobie z jezykiem boje sie o dzieci czy dadza rade..moze chciałaby ktoras z was udzielic mi jakis informacji,porad wskazówek ..cokolwiek..chetnie poznam kogos z kim mozna byłoby porozmawiac o wszystkim ..aga
aga z kolding:
;) Witam jesiennie i serdecznie. Mieszkam w Kolding mam corke w wieku 6 lat. Ja mam 37 lat. Chetnie poznamy kogos do spotkan na kafke i wypraw. Corka moja jest bardzo towarzyska :-). Pozdrawiam :-). Piszcie na adrmm@op.pl :-*
Anetka20145:
Hejka, my od miesiąca mieszkamy w Kolding. Mam 2,5 letniego synka. Chętnie poznam nowe osoby. Może jakas kawka czy spacerek. PROSZE PISAC NA ADRES EMAIL :)))))))
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej