Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...

!!!dyskoteka w Kolding!!!

<< < (3/3)

abcdef:
siema jestem  Adam i poszukuje nowych znajomosci ogolnie mieszkam w haderslev i  z mila checia poznam Polakow  do wspolnych  imprez i pogawędek:) moj nr gg to 18665302

Liwia:

--- Cytat: 1307iwonka w 05 Kwi 2010, 00:46:42 ---byliśmy wczoraj ze znajomymi w tym klubie...no ja jestem młodą osobą, ale to co tam się dzieje to po prostu masakra jakaś...nigdy więcej tam nie pójdę, wolę w Crazy się gnieść.

--- Koniec cytatu ---

Co się dzieje?? Możesz jakoś skonkretyzować? Ja tam byłam nie raz i zawsze normalnie było.

1307iwonka:

--- Cytat: Liwia w 05 Kwi 2010, 21:55:01 ---Co się dzieje?? Możesz jakoś skonkretyzować? Ja tam byłam nie raz i zawsze normalnie było.

--- Koniec cytatu ---

Na muzykę nie mogę narzekać, była różna, ale ludzie tam to porażka, wszyscy byli naćpani i najarani, rzucali się, ochrona w ogóle nie reagowała, bar na górze zamknięty mimo, że było full ludzi, a do wyboru dwa drinki...no nie wiem, mi się nie podobało, znajomym z resztą też...

SchamackPL:
Czesc Witam, ja własnie ze znajomymi sie wybieram do Shakers w ten piątek jest ungfest 14 styczen godzina 23:00 , a nastepna impreza jest 28 stycznia o tej sammej chyba godzinie, nie znam za duzo polakow ale jest kilku w grupie ;) wiecej bosniakow a jak nie macie co robic to zapraszam ;) opowiem jeszcze po wszystkim jak bylo bo jak bedzie zenada to nie bede przeciez polecal ;D Jakby co to moje gg 8924545 jakby ktos o cos pytal lub ktos potrzebował pomocy ;) Niewidoczny w 80% na gadu-gadu wiec pisac nawet jak bede niedostepny ;DD
Pozdro'widzenia! ;-D

[Posted on: 12 Sty 2011, 21:34:27]
Witka ponownie, co do dyskoteki w Kolding to byłem w Shakers i mi sie podobalo, dobra muzyka, fajnie laski, dobra impreza ;) jak na pierwszy raz w tym klubie to podobalo sie;) chociaz mogloby byc troche wiecej miejsc do siedzenia bo bardzo duzo osob bylo na imprezie;) , nastepna impra w Kolding w Shakers : 28 Styczen - drzwi otwieraja o 23:00 a do 05:00 jest dyska;) Wybierzcie sie;) Pozdro'widzenia;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej