Ogólne > Pomoc!

TDC oszukuje!!

(1/4) > >>

dragonki:
Uwazajcie na TDC firme (you see) poniewaz oszukuja! Moja mame oszkali juz kilka razy zaplacila ten sam rachunek i dalej go przysylaja! a ja juz od paru miesiecy zamknelam abonamet tel i do tej pory nic mi nie przychodzilo a teraz przyszedl rachunek na ok. 600kr I z kad to??!! :) jak ja karty nie mam i od dawna uzywam innej a ta od nich to polamalam! haha i im zadzwonilam i powiedzialam ze burdel maja w swoich papierach i oszukuja! znam jeszcze jedna osobe ktora oszukali!  a ile jeszcze ich jest!?     najlepiej to chyba CYBERCITY :)

Klingon:
Mnie przez ponad rok potrącali abonament telefoniczny którego już nie mam. ;D Nie dlatego że chcieli oszukać, po prostu mają bałagan w księgowości, nawet pisało o tym w jednej gazecie. Ale nie ma co się dziwić,  co kilka lat TDC jest sprzedawane.  ;D

gość:
a ja własnie zostałem oszukany przez CYBERCITY!!!!!

donka:
 ::)  Dolanczam sie do wypowiedzi o TDC  !!!!!!  To oszusci!!!!!! Placilam kilkakrotnie te same rachunki , i nadal przychodza mysle ze takich ofiar TDC jest wiekrzy krag !!!!! pozdrawiam cieplutko ...

dragonki:
no ok ale to przeciez nie moja wina ze oni maja bajzer hehe!! ja zaplacone mialam rachunki bo nawet sami je sciagali z kata a tu po kilku miesiacach po zakonczeniu umowy -masz rachynek!! to tylko do sadu ich podac!! i to jeszcze bezczelni podali to do RKI!

[Dodane: 26 Marzec  2008, 12:05:48]
Gosc! a mozesz to opisac jak czy tez na rachunkach czy jak? tez wysylali do placenia te same rachunki po 5000000tys razy hahaha jak TDC?  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej