Ogólne > Rodzina ...
pytanie do mam i tatusiów
pytanie do mam i tatusiów:
czy jest możliwość posłać dziecko do przedszkola, jak nie ma nr CPR?. Ja jako samotnie wychowująca dziecko osoba też nie ma jeszcze tego nr i pozwolenia z pobytem w tym kraju.
A może ktoś zna osoby które się trudnią opieką takich maluchów w swoim mieszkaniu, takie mam na myśli przedszkole na czarno?
Tula:
--- Cytat: pytanie do mam i tatusiów w 26 Mar 2008, 17:10:35 ---czy jest możliwość posłać dziecko do przedszkola, jak nie ma nr CPR?. Ja jako samotnie wychowująca dziecko osoba też nie ma jeszcze tego nr i pozwolenia z pobytem w tym kraju.
A może ktoś zna osoby które się trudnią opieką takich maluchów w swoim mieszkaniu, takie mam na myśli przedszkole na czarno?
--- Koniec cytatu ---
Zachecam do przestudiowania dzialu "rodzina".
Przedszkoli na czarno nie ma, co najwyzej na czarno moze Pani polska opiekunke zatrudnic, za minimum 100 koron na godzine.
dragonki:
a gdzie pani mieszka? a bez Cpr to nie ma pani w Dani ....
róża:
mieszkam w Kopenhadze na Norrebro. Czekam ciągle na to pozwolenie i pobyt i teraz jeszcze poczekam dłużej bo mam nową pracę i dokumenty AR8 znów poszły do imigracyjnego. Koszmar jakiś to czekanie. Czy to można jakoś przyspieszyć
Jomir:
Nie wiem jak jest z przedszkolem, ale o szkole mozna bez CPR zapomniec w Komunie Kopenhaskiej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej