Ogólne > Rodzina ...

pytanie do mam i tatusiów

(1/2) > >>

pytanie do mam i tatusiów:
czy jest możliwość posłać dziecko do przedszkola, jak nie ma nr CPR?. Ja jako samotnie wychowująca dziecko osoba też nie ma jeszcze tego nr i pozwolenia z pobytem w tym kraju.

A może ktoś zna osoby które się trudnią opieką takich maluchów w swoim mieszkaniu, takie mam na myśli przedszkole na czarno?

Tula:

--- Cytat: pytanie do mam i tatusiów w 26 Mar 2008, 17:10:35 ---czy jest możliwość posłać dziecko do przedszkola, jak nie ma nr CPR?. Ja jako samotnie wychowująca dziecko osoba też nie ma jeszcze tego nr i pozwolenia z pobytem w tym kraju.

A może ktoś zna osoby które się trudnią opieką takich maluchów w swoim mieszkaniu, takie mam na myśli przedszkole na czarno?

--- Koniec cytatu ---
Zachecam do przestudiowania dzialu "rodzina".
Przedszkoli na czarno nie ma, co najwyzej na czarno moze Pani polska opiekunke zatrudnic, za minimum 100 koron na godzine.

dragonki:
a gdzie pani mieszka?  a bez Cpr to nie ma pani w Dani ....

róża:
mieszkam w  Kopenhadze na Norrebro. Czekam ciągle  na to pozwolenie i pobyt  i teraz jeszcze poczekam dłużej  bo mam nową pracę i dokumenty AR8 znów  poszły  do imigracyjnego. Koszmar  jakiś  to czekanie.  Czy  to można jakoś przyspieszyć

Jomir:
Nie wiem jak jest z przedszkolem, ale o szkole mozna bez CPR zapomniec w Komunie Kopenhaskiej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej