Ogólne > Pomoc!
Zmiana banku
foxtrot:
Mam pytanko do osob, ktore przechodzily juz ta procedure.
Chodzi mi o zmiane konta osobistego, ktore obecnie mam w Nordei na konto w Danske Banku.
Zanim to zrobie chcialbym poznac Wasze opinie w tym wzgledzie (ile to trwa, uznanie historii poprzedniego konta,potrzebne dokumenty, etc.)
syla dania:
Chciałam się tylko zapytać dlaczego chcesz to zrobić,bo mój mąż ma w Denske i chcę zmienić na Nordee .W Denske nawet nie może uzyskać karty visa,a wielu kolegów męża w Nordei nie miała z tym problemów,to samo jest z uzyskaniem debetu.Mąż ma konto w Denske Bank już 2 lata.Z góry dzięki za odpowiedz.Pozdrawiam.
dragonki:
czlowieku :) ja i moi znajomi zmieniali wlasnie D.B. bo jest do bani(moim zdaniem) i to chociazby nawet dlatego ze kiedy pojdziesz i poprosisz ich o wydruk z kata to zaplacisz za to.ja mam z Fionia Bank i jest ok ale i tak myslalam na zmianie tez. A odpowiadajac na twoje pytanie to to nie trwa zbyt dlugo ok.2tyg. i najlepiej idz do tego nowego banku otworz konto a przy tym powiedz ze takiego i takiego konta nie chcesz i bank je zamknie ty tylko sie podpiszesz .a pieniadze wplyna ci na to nowe konto.
Klingoon:
Nowy bank zalatwia wszystkie sprawy zwiazane z przeniesiem konta.
Na internecie mozna porownac ceny (VISA, przelew na polskie konto, itd.) w obu bankach i wybrac.
dragonki:
Klingoon toc to wlasnie pisalam :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej