Ogólne > Podatki

Abolicja podatkowa

<< < (4/30) > >>

ZIRO:
SZCZERZE,,, TEN PORTAL JEST BARDZO FAJNA  SPRAWA . ALE HAMSKIE TEKSTY TYPU : DWA NIZEJ ZNIECHECA LUDZI DO KORZYSTANIA....JAK KTOS NIE CHCE NIECH NIE PISZE

K3:

--- Cytat: ZIRO w 04 Kwi 2008, 15:40:11 ---SZCZERZE,,, TEN PORTAL JEST BARDZO FAJNA  SPRAWA . ALE HAMSKIE TEKSTY TYPU : DWA NIZEJ ZNIECHECA LUDZI DO KORZYSTANIA....JAK KTOS NIE CHCE NIECH NIE PISZE

--- Koniec cytatu ---

te święty.. wyłącz CAPSLOCK, nie bądź chamem, no chyba, że chcesz zostać hamem, to wtedy do GB leć, niech cię na konserwy przerobią ;D

lilianka:
i po co tyle krzyku....ii tak nie wiadomo czy tą abolicje wprowadza... :) a ja tylko chciałam wiedziec czy jesli ja wprwadza, bedzie dotyczyła rowniez nasz POLAKOW. bo jak wiadomo wielu sie nie rozlicza z powodu tutejszej ulgi ( dopłaty w PL )ja w tym roku mam koło 2 000 dopłaty w PL. ( za 3.5 msc ) ,no A niektorzy mieli w poprzednich latach o wielel wieksze zapłaty za cały rok, a prawde mówiac zapłacic np 8 000zł jednorazowo to troszke nadszarpnie budzet.

Klingon:
Konsekwencją ewentualnej abolicji obejmującej Danię, będzie, oprócz rozgrzeszenia, zwrot płaconych podatków w poprzednich latach i zwolnienie od płacenia podatku w aktualnym rozliczeniu. :)

Patrycja:

--- Cytat: Mirra w 05 Kwi 2008, 11:07:13 ---:) a za to od 2008 roku (mam na mysli rok podatkowy)  :) beda mieli pelna baze danych Polakow pracujacych za granica  ;D

--- Koniec cytatu ---
I o tym samym pomyślałam  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej