Ogólne > Podatki

Abolicja podatkowa

<< < (8/30) > >>

lilianka:
no ja wiem o tym :)) ale ona ma roznież dotyczyć Danii... i tutaj nie rozumiem :) pozdrawiam

lilianka:
ależ ja sie nie wymiguje :) juz sie rozliczyłam w Pl, nie mam bardzo dużo do zaplacenia.,ale kieruje mna ciekawosc ... bo skoro moge z tego skorzystac, to czemu nie..../nie popieram płącenia podatku w PL od zarobionych za granica pueniedzy, wolałabym płacic PL podatek od zarobionych w PL pieniedzy ...  , przecież każdy wolałby przcować we własnym kraju /: ))

kerad38:
tez sie zastanawiam czy zaplacic w polsce polowe tego co mam a niby pozniej zrobic korekte .poczekac zreszta zaplaty na abolicje

lilianka:
kerad38, ale z tego co pamiętam Ty tak samo jak ja masz ulgę i płacisz 8 %...no a z  tego co było wczesnej napsiane wynika,ze ta abolicja nas nie będzie dotyczyła? ja osobiście wysłałam emeile do kilku U.S w Polsce,ale nie sądzę by ktokolwiek mi na dzień dzisiejszy udzielił jakiejkolwiek informacji,pozdrawiam

gość:
Tak wlasnie, Lilianko, wygladaja ci Twoi rodacy, ktorzy nie maja pojecia, ze trzeba placic podatek...
Takie beda Rzeczypospolite, jakie ich mlodziezy chowanie. Obywatelsk
[
I tak wyszlo wprowadzą abolicje bezwzględu na to, czy mialem ulge podlegam obowiązkowi płacenia podatku w dani.a jaki wyjdzie to tylko kwestia przychodu  i wysokości ulgi  mialem troche racji TULA.   :-*

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej