Ogólne > Podatki
Abolicja podatkowa
Juta:
Biedota ???? Ludzie tu zarabiaja ciezka kase, a Ty o biedocie piszesz?
motobukiet:
No dobrze ale chyba za mocno Bierzesz do serca ! Ciężką kase ? czy to znaczy że jest OK ? Zrób rachunek z ostatniej wypłaty i napisz ile Ci zostało po wszystkich opłatach i wyjazdach ! Masz rodzine ? czy na Siebie pracujesz ? prosze napisz ! Zapraszam Wszystkich do wyrażenia opini na ten temat. Bo od kiedy zaczołem na legalu to Mi brakuje [ posiadam rodzine ]
Tula:
Ja mam na styk -- nie mam rodziny w tradycyjnym rozumieniu tego slowa (dzieci w sensie nie mam), ale wysylam pieniadze mamie, mieszkamy w trojke w malym i tanim mieszkaniu, no i pracuje tylko 30 godzin tygodniowo jako niewykwalifikowany pracownik.
motobukiet:
Niestety taka jest prawda ! Dzięki za szczere odpowiedzi . Więc Rodacy nie wyjeżdżajcie do Dani w ciemno bo KTOŚ Wam naopowiadał . Pierwszy i drugi rok jeszcze jest OK ,i chyba że póżniej zpowrotem. A gdzie jezyk ?
lilianka:
pieniadze tutaj zarobione sa ok, pod warunkiem że sie ich nie wydaje, bo życie tutaj jest strasznie drogie. ja mieszkam z chlopakiem jestemy tu prawie rok i prawie nic nie zaoszczedzilismy :(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej