Ogólne > Rodzina ...

mlode mamusie w Danii

<< < (32/145) > >>

sylwia1402:
no tak ;) oczywiście chodziło mi o tygodnie,a co do zwierzątka,to skojarzyć mnie już można ze słoniątkiem

Anulqa:
Witam dziewczeta , ja mam pytanko odnosnie znieczulenia przy porodzie , pierwsze dziecko urodzilam w Szwecji i jako znieczulenie mialam gaz , teraz planujemy wyjazd do Danii i chcialabym urodzic drugie dziecko tutaj ale to nie bedzie raczej mozliwe , a bez gazu nie dam rady . No i pytanie czy w Danii jest gaz znieczulajacy ?
Pozdrawiam

SYLWIA78:
Witam wszystkie mamusie.Ja jestem tu dopabuse od sierpnia ale bardzo brakuje mi towarzystwa koleżanek z krórymi można porozmawiać na temat dzieci i nie tylko.Mieszkam w Smørum niedaleko Ballerup.Jaśli ktoś też tu mieszka i też chce pogadać proszę dać znać.Moja córeczka ma 6 miesięcy.Pozdrawiam wszystkie mamy i ich pociechy.

zyrafffkaa:
Sylwia78 witaj, ja rowniez mam coreczke no i w podobnym wieku, bo moja ma 6,5 miesiaca :) Ja jestem z Brøndby Strand :)

SYLWIA78:
Cieszę się że odpisałaś na moją wiadomość.Moja córeczka ma na imię Magdalena a Twoja jak ma na imię?Urodziła się 5 maja.Długo już jesteś w Dani?Pozdrawiam. :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej