Ogólne > Rodzina ...

mlode mamusie w Danii

<< < (36/145) > >>

lilia:
a dlaczego, dziewczyny, nie chcecie karmić piersią ???
Wiecie,że to NAJLEPSZY pokarm dla dziecka, zawiera pro- i prebiotyki uodpaniające dziecko przed chorobami itd.

Mleko matki jest pokarmem najlepszym i może być JEDYNYM pokarmem maluszka przez pierwszych 6 miesięcy życia !!!!!!!!!!!!!

zyrafffkaa:
lilia ale nie kazdy moze karmic piersia... Z mojej strony to tyle.

lilia:
A wiesz,że nie ogą tylko matki, który stale przyjmują różne leki?! Nie sądzę,żeby każda wypowiadająca się młoda mama tutaj była chora i musiała ciągle przyjmować leki!

zyrafffkaa:
Lilia .. ok to jest Twoje zdanie. Ja swojej syt nie zamierzam opisywac na forum.
To czy mama karmi piersia czy nie to jest jej indywidualna decyzja a Ty nie powinnas az takim tonem pisac i do tego z wykrzyknikami... Chcesz karmic to karm i nie podwazaj czyjejs decyzji.

Wiec nie wierze ze ktokolwiek ci odpowie na Twoje pytanie

--- Cytat: lilia w 12 Lis 2008, 20:44:47 ---a dlaczego, dziewczyny, nie chcecie karmić piersią ???

--- Koniec cytatu ---

lilia:
Nie bierz tego do siebie, zyraffko, może i jesteś w takiej sytuacji. Ale wiesz, kobieta swiadomie i dla SWOJEJ WYGODY odstawiająca swoje dziecię od piersi jest... wiesz,nie będę pisać swojego zdania.
A tak często jest- po prostu - "nie chcę mi się już"... i to jest BARDZO niefajne :-\

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej