Ogólne > Rodzina ...
mlode mamusie w Danii
lilia:
a dlaczego, dziewczyny, nie chcecie karmić piersią ???
Wiecie,że to NAJLEPSZY pokarm dla dziecka, zawiera pro- i prebiotyki uodpaniające dziecko przed chorobami itd.
Mleko matki jest pokarmem najlepszym i może być JEDYNYM pokarmem maluszka przez pierwszych 6 miesięcy życia !!!!!!!!!!!!!
zyrafffkaa:
lilia ale nie kazdy moze karmic piersia... Z mojej strony to tyle.
lilia:
A wiesz,że nie ogą tylko matki, który stale przyjmują różne leki?! Nie sądzę,żeby każda wypowiadająca się młoda mama tutaj była chora i musiała ciągle przyjmować leki!
zyrafffkaa:
Lilia .. ok to jest Twoje zdanie. Ja swojej syt nie zamierzam opisywac na forum.
To czy mama karmi piersia czy nie to jest jej indywidualna decyzja a Ty nie powinnas az takim tonem pisac i do tego z wykrzyknikami... Chcesz karmic to karm i nie podwazaj czyjejs decyzji.
Wiec nie wierze ze ktokolwiek ci odpowie na Twoje pytanie
--- Cytat: lilia w 12 Lis 2008, 20:44:47 ---a dlaczego, dziewczyny, nie chcecie karmić piersią ???
--- Koniec cytatu ---
lilia:
Nie bierz tego do siebie, zyraffko, może i jesteś w takiej sytuacji. Ale wiesz, kobieta swiadomie i dla SWOJEJ WYGODY odstawiająca swoje dziecię od piersi jest... wiesz,nie będę pisać swojego zdania.
A tak często jest- po prostu - "nie chcę mi się już"... i to jest BARDZO niefajne :-\
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej