Ogólne > Rodzina ...

mlode mamusie w Danii

<< < (38/145) > >>

karolcia19877:
ja rowniez jestem za karmieniem piersia to najlepsze i najzdrowsze co mozemy dac naszym malcom pozdrowienia

ania85:
Witam wszystkie dziewczyny :) Jestem tu nowa.Znalazlam tu wiele ciekawych i bardzo przydatnych informacji.Jednak mam jeszcze pare(a wlasciwie cala mase)pytan.Jestem w 22 tyg ciazy :) Chcialabym urodzic tu w Danii.Czy sa jeszcze chetne dziewczyny na spotkanie?Mieszkam na Vanløse.Bardzo chcialabym skorzystac z Waszego doswiadczenia,Pozdrawiam.

anha:
Witaj.
Nie wiem jak ze spotkaniem wyjdzie ale na forum zawsze możesz zapytać.

zyrafffkaa:
Ania no to pytaj tutaj :) tak w ciemno chyba zadko kto pojedzie na spotkanie :) a tym bardziej w taka pogode :P

ania85:
No wiec jestem w 22 tyg ciazy.Chcialabym pojsc tu po raz pierwszy do lekarza.Oczywiscie mam zolta karte.Pisalyscie wczesniej ze lekarz zaklada karte ciazy.A czy moja polska karta bedzie tu honorowana czy wszystkie badania beda mi robic tutaj?Poza tym mialam lekko podwyzszony poziom cukru.Czy tu wykonuja test obciazenia glukoza?No i jeszcze to usg.Pisalyscie dziewczyny ze ostatnie usg robi sie tu w 20 tyg,czy w takim razie nie bede juz miala szans na to badanie?Z gory dziekuje za pomoc:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej