Ogólne > Rodzina ...
mlode mamusie w Danii
zyrafffkaa:
No to i ja chce siedolaczyc do tematu ;)
Niedawno zostalam szczesliwa mamusia... bo 3.04.2008 ogodzinie 19.10 w szpitalu w Glostrup przyszla na swiat nasza kochana Nicola :D
karolcia19877:
hej zyrafffkaa! gratuluje corci:) jak tam minal porod jakie masz wspomnienia? mi zostaly jeszcze jakies 2 tygodnie,juz sie nie moge doczekac mojego syneczka:) pozdrawiam was goraco :)
lilia:
no ja taka młoda stazem to juz nie jestm,bo moj synek ma 4 latka.. n oi jeszcze nie w Danii,ale już prawie..;)
zyrafffkaa:
karolcia19877 no ja ogolnie nie wspominam najlepiej porodu, poza tym jak polozyli mi Nicole na brzuszku :D urodzilam 12 dni po terminie i jeszcze w trakcie porodu nastapilo kilka komplikacji .. od pierwszych skurczy moj porod trwal 64h :/ ale nie bede cie straszyc... poopowiaamy sobie o porodach naszych jak juz ty urodzisz :P trzymam kciuki ! musisz byc silna dla malenstwa !
dragonki:
--- Cytat: zyrafffkaa w 18 Kwi 2008, 09:20:48 ---karolcia19877 no ja ogolnie nie wspominam najlepiej porodu, poza tym jak polozyli mi Nicole na brzuszku :D urodzilam 12 dni po terminie i jeszcze w trakcie porodu nastapilo kilka komplikacji .. od pierwszych skurczy moj porod trwal 64h :/ ale nie bede cie straszyc... poopowiaamy sobie o porodach naszych jak juz ty urodzisz :P trzymam kciuki ! musisz byc silna dla malenstwa !
--- Koniec cytatu ---
ojejku wspolczucia :*:* ja mialam od pierwszego skurczu o 01.40 bole do 03.12 -i sie urodzila coreczka :)) to nie dlugo :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej