Ogólne > Rodzina ...

mlode mamusie w Danii

<< < (130/145) > >>

1941:

--- Cytat: Jomir w 11 Sie 2013, 22:25:28 ---Dasz rade :)
wiesz, goraczke mam to i bredze nieco  ;D ;D ;D

--- Koniec cytatu ---

I znowu!?  ::)
Hahahaha Duuuuuzzzzo zrowka zatem  :)

Jomir:
Dziekuje    :)
 :( yhhh .... wlocze sie po tych szpitalach, to wszelkie dziadowstwo sciagam ...
oblakac sie kurde idzie... ilez mozna???

1990:
Jestescie niesprawiedliwi i nie zyczliwi...Ktos sie pyta o rade czy lepiej zostac i urodzic w Pl czy tu, a wy odrazu zlinczowaliscie Electre_89! A to tylko dlatego,ze spytala czy bedzie miala ubezpieczenie i czy cos bedzie sie jej nalezalo!Fakt troche zle,ze mysli by cos wyrwac od panstwa,ale to odrazu nie powod by na kogos najezdzac!!!Jestem przekonana,ze wiekszosc z was jest tu na zasadzie laczenia rodzin i byla w podobnej sytuacjii,lecz po kilku-kilkunastu latach przebywania tu jest sie ciezko przyznac do tego.
  Powiada sie,ze "Swoj Swojemu pomoze",a to guzik prawda!!!    Milej nocki

aisak:

--- Cytat: 1990 w 11 Sie 2013, 23:08:18 ---Jestescie niesprawiedliwi i nie zyczliwi...Ktos sie pyta o rade czy lepiej zostac i urodzic w Pl czy tu, a wy odrazu zlinczowaliscie Electre_89! A to tylko dlatego,ze spytala czy bedzie miala ubezpieczenie i czy cos bedzie sie jej nalezalo!Fakt troche zle,ze mysli by cos wyrwac od panstwa,ale to odrazu nie powod by na kogos najezdzac!!!Jestem przekonana,ze wiekszosc z was jest tu na zasadzie laczenia rodzin i byla w podobnej sytuacjii,lecz po kilku-kilkunastu latach przebywania tu jest sie ciezko przyznac do tego.
  Powiada sie,ze "Swoj Swojemu pomoze",a to guzik prawda!!!    Milej nocki

--- Koniec cytatu ---
Spokojnie :). Nikt jej nie chcial obrazic ani zlinczowac. Tylko taki troche "nieokrzesany" styl mamy ;). No bo tak codziennie setki osob pyta, co im sie nalezy.. Rowniez na priwach. Dlatego reagujemy troche alergicznie :).

Btw Do "starych": wlasnie o tym pisalam. Taki jest odbior poloniinfo w realu... Ludzie boja sie tu logowac i pytac o cokolwiek.

aisak:

--- Cytat: Jomir w 11 Sie 2013, 22:53:32 ---Dziekuje    :)
 :( yhhh .... wlocze sie po tych szpitalach, to wszelkie dziadowstwo sciagam ...
oblakac sie kurde idzie... ilez mozna???

--- Koniec cytatu ---
Kuruj sie biedactwo :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej