Ogólne > Rodzina ...

mlode mamusie w Danii

<< < (16/145) > >>

karolcia19877:
megi_s mamusia mozna zostac w kazdym wieku np. moja mamusia 7miesiecy temu ponownie zostala mamusia w wieku41lat no i mam sliczna siostrzyczke:) ktora tak szybciutko zostala ciocia dla mojego synusia:):):) pozdrawiam

Karola:
oo widze ze ruch na forum znowu i ze coraz wiecej nas z KBH. To jak dziewczyny, kiedy spotkanie? moze jakies konkretne daty podamy? pwenie najlepiej w weekendy? Moze za tydzien w sobote wieczorem?
 21 czerwca? o godzinie 18.00 pod zegarem na Norreportcie?
Pasuje wam? potem mozemy sie udac do jakiejs kafejki i napic sie zdrowych, owocowych napojow..:)
piszcie czy wam pasuje i czy przyjdziecie!!!

zyrafffkaa:
Te co nie maja jeszcze dzieci to na pewno bedzie pasowac... ale niestety na 2 miesiecznej coreczki nie zostawie... tak wiec zycze milego spotkanka :)

karola:
to moze jakis inny termin? moze bedziesz mogla wziac swoja pocieche ze soba? duzo mam z maluchami sie widzi w kawiarniach, co Ty na to? moze byc takze w normalny dzien, ja juz nie pracuje i mam wolne caly czas..a jak Ty?

Kiromoto:
PS. Zarejestrowalam sie na forum i juz nie bede uzywac linka Karola, tylko Kiromoto... zeby nie bylo watpliwosci Karola i Kiromoto to ta sama osoba :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej