Ogólne > Rodzina ...

mlode mamusie w Danii

<< < (17/145) > >>

RybkaWillego:
Jeżeli o mnie chodzi, to 21 czerwca mi odpowiada. Jestem teraz na chorobowym ( ze względu na ciążę oczywiście) i pasuje mi właściwie każdy dzień.
Myślę że trzeba wymyślić taki czas i miejsce spotkania, aby mogły przybyć przyszłe mamy i te które mają już dzieci też.

Fajnie byłoby sie spotkać w któryś weekend, bo wtedy nikt nie pracuje. Może zrobiłybyśmy jakiś piknik na trawce w parku, albo coś w tym rodzaju. Skoro mamy taką piękną pogodę to trzeba z niej korzystać a nie przesiadywać w knajpach. To jest moje skromne zdanie.

I jeszcze krótkie zdanko do megi_s. Wiek nie ma znaczenia i myślę, że wszyscy są tu mile widziani. Ja mam 26 lat i też do tych najmłodszych mamusiek się nie zaliczam. Możemy się zatem trzymać razem.

Pozdrawiam

ann_69:

--- Cytat: Edytam w 10 Cze 2008, 14:25:42 ---Witam.
Dołączę do polskich mam w Arhus za ok. 2 tygodnie. Mam prawie 2 rocznego synka (20 mies.). Mąż pracuje prawie codziennie, więc chętnie spotkam się z innymi mamusiami w piaskownicy czy w parku.

--- Koniec cytatu ---

Witam. Ja również mieszkam w Aarhus z moim synkiem, więc jestem bardzo chętna na spotkanie :)

Edytam:
O jak fajnie! ja 24 mam tu szczepienie, i zaraz po nim jadę! A 26 mam rocznicę ślubu, więc już muszę byc na  miejscu!;)  Do zobaczenia!

Kiromoto:
to jak spotykamy sie 21 czerwca w Kbh?

RybkaWillego:
Ja bardzo chętnie wpadnę na spotkanie w Kbh.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej