Ogólne > Rodzina ...

mlode mamusie w Danii

<< < (18/145) > >>

Kiromoto:
Super! to tak jak wczesniej pisalam o 18 godz.? mozemy sie spotkac pod zegarem na Nørreporcie i pozniej zdecydowac co robimy, czy do parku, czy do kawiarni, czy jeszcze gdzies indziej :) nie moge sie doczekac spotkania i mam nadzieje ze jeszcze inne mamy przybeda!

[Dodane: 18 Czerwiec  2008, 20:18:25]
 SPOTKANIE juz jutro!!! mam nadzieje ze sie pojawicie!!!! 18.00-- Nørreport (pod zegarem)
DO ZOBACZENIA

RybkaWillego:
Ja będę na 100 %

[Dodane: 20 Czerwiec  2008, 21:41:45]
Jak powiedziały, tak też zrobiły.

W sobotę 21 czerwca 2008 o godz. 18.00 odbyło się spotkanie młodych mamusiek. I co przyszło nas aż dwie :D . Było bardzo miło. Mam tylko nadzieję, że następnym razem będzie większy odzew.

Pozdrawiam wszystkich, a w szczególności Karolinę.

megi_s:
      Sorry ale ja nie moglam byc na tym spotkaniu poniewaz tak sie akurat zlozylo,ze 20 czerwca zostalam mama :).
Dokaldnie na 15 minut przed 24:00 przyszla na swiat moja corka.Dzisaj wrocilismy wieczorem wszyscy ze szpitala i mamy sie dobrze.
Dzieki wszystkim za rady odnosnie dunskich szpitali.Rzeczywiscie opiieka byla bardzo dobra.
Jak juz troche wypoczne i mala przyzwyczai sie do wyjsc na miasto to tez sie chetnie dolacze(nieszkodzi ze bedzie nas niewiele,
moze z czasem zrobi sie z nas wieksza grupka).Pozdrowienia. ;)

RybkaWillego:
Gratulacje dla megi_s.
Cieszę się, że wszystko poszło ok( chodzi mi o urodzenie córeczki). Ja już nie mogę się doczekać kiedy moje maleństwo przyjdzie na świat.
Jeszcze raz gratuluję córeczki i mam nadzieję, że poznamy się na następnym spotkaniu.
Pozdrawiam

zyrafffkaa:
megi_s gratulacje :))

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej