Ogólne > Rodzina ...
mlode mamusie w Danii
karolcia19877:
megi_s gratuluje!!! witaj w gronie mamausiek:):):) opisz nam troche swoja mala ksiezniczke, mam nadzieje ze sie za bardzo nie meczylas;) pozdrawiam :):):)
[Dodane: 23 Czerwiec 2008, 11:11:50]
ciesze sie dziewczyny z Waszego spotkania ja niestety do kopenhagi mam za dalego zeby sie z Wami spotkac:( pozdrawiam Was i Wasze pociechy :):):)
Kiromoto:
Gatuluje megi_s!!! Chcialabym rowniez podziekowac Rybce Willego za spotkanie!! Bylo bardzo milo sie poznac i wymienic doswiadczenia. Mam nadzieje, ze to nie pierwsze i nie ostatnie spotkanie. Do zobaczenia nastepnym razem oby w wiekszym gronie!!!!
KAROLCIA 19877:
WITAM
JESTEM MLODA MAMA MOJA CORECZKA MA 3 MIESIACE JAK SIE NIE KYLE JESTESMY W TYM SAMYM WIEKU.,..ODEZWIJ SIE POKLIKAMY:)
RybkaWillego:
A ja też się pochwalę.
21 lipca 2008 roku poprzez cesarskie cięcie urodziła się nasza Rybka ( Julcia ). Mała waży 2935 gram i mierzy 50 cm. Ma długie ciemne włoski i jest bardzo podobna do tatusia :) Poza tym jest bardzo spokojna i kochana. Wszystkim przyszłym mamusiom polecam bardzo
na miejsce porodu RigsHospitalet. Bardzo fajny szpital z wspaniałym wręcz personelem. Bardzo polecam.
Pozdrawiam
vaxa_rys:
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej