Ogólne > Rodzina ...

mlode mamusie w Danii

<< < (20/145) > >>

Tula:
Gratulacje, Rybko :). Niech Wam rosnie zdrowo i nie placze za duzo.

Ania1:
Witam wszystkie mamusie. W moim przypadku to dopabuse początki ciąży i jeszcze długa droga przede mną. Czy może któraś z Was zna jakiegoś polskiego ginekologa w Danii. Albo jakiegokolwiek innego polskiego lekarza z okolicy Odense.

sylwia79:
A ja mam pytanie czy któraś z pań rodziła w Hvidorve Hospital? Jaką macie opinię o tym szpitalu? Ja jestem w 14 tygodniu ciąży i mój lekarz polecił mi właśnie ten szpital. Chciałabym wiedziec czy dobrze wybrałam. Z poprzednich postów wyczytałam, że najlepszą opinią cieszy się RigsHospital.

Tula:

--- Cytat: sylwia79 w 25 Lip 2008, 19:14:33 ---A ja mam pytanie czy któraś z pań rodziła w Hvidorve Hospital? Jaką macie opinię o tym szpitalu?
--- Koniec cytatu ---
Kolezanka ze szkoly jezykowej rodzila w Hvidovre i byla zachwycona; mila opieka plus zorganizowana przy anglojezycznej szkole rodzenia "grupa wsparcia" dla mlodych matek i ojcow, zlozona ze swiezo upieczonych rodzicow, ktorzy spotykaja sie raz w tygodniu i dziela doswiadczeniami.

karolcia19877:
gratuluje Rybka!!! zycze aby malusia Julcia rosła zdrowa i byla grzeczniusia  pozdrawiam:):):)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej