Regionalne > Odense
tanie sklepy!!!
Baumi:
--- Cytat: GiM w 06 Kwi 2008, 17:23:37 ---Witam.Mozecie napisac gdzie w Odense sa jakies tanie sklepy spożywcze?Gdzie najbardziej oplaca sie jezdzic na wieksze zakupy?no i czy mozna gdzies kupic tutaj polski(lub jakis dobry) chleb? :)dzieki za odpowiedz ..pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Są gusta i guściki... mi najbardziej smakuje chleb Ciabata i najbardziej przypomina mi polski chleb. Dostępny w wielu miejscach ja jednak preferuję piekranię w Bilce w Odense. Spróbuj, może Ci też zasmakuje, a przy okazji zrobisz tam większe zakupy o których wspominasz :)
Adrianp:
Chleb polski jest na ulicy dalumvej w piekarni.
ayme:
w Bilce drogo na duze zakupy jak chcesz tanio to tylko w Aldi ceny jak polskie lub nizsze dobra jakosc ,np ser parmesan, szynka parmenska, serek wiejski, mozarella naet metka jest ,no i soki ,pabusegi sa dobre z serem ,mieso swieze ,kurczaki u Arabow -dobra jakosc i cena,chleby tanie moze u turkow kup maja swieze .ja juz dawno przerzucilam sie na pieczywo chrupkie tutaj bo po tych ichniejszych bulkach strasznie tylam...
sopocianka:
Ja pieke sama chlebek, ale za daleko mieszkasz...sprawdź w metro, tam mogą mieć mrożone :)
ravensedyta:
Wiecznie narzekania na jedzenie a w szczególności chleb, wiadomo gusta guściki ale dziwię się osobą które idę do aldika kupują chleb za 9 koron i narzekają że chu..owy, bo szkoda im 24 koron na chleb ze stoiska z piekarni który jest w dużym wyborze większym niż polski zakalec , na paczkę fajek nie jest szkoda wydać lepiej kupić fajki i narzekać jak to chleb Duńczycy mają zjeba..ny, akurat w Danii pieczywo jest w dużym wyborze i jeżeli tylko ktoś nie jest sknerą to ma spory wybór. Co do samych tanich sklepów to fakt Aldi, Lidl jakościowo produkty dobre bardzo zbliżone do polskich smaków
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej