Ogólne > Hydepark
Artykuly o Danii w prasie polskiej
Bulinka:
Firma,która sprzedaje towary za granicę jest jednocześnie ambasadorem Polski. Nie chodzi o to, że kibicuję konkretnej osobie,czyli właścicielowi Solarisa ale o to, że marka jest rozpoznawalna za granicą i poprawia wizerunek Polaka w oczach obcokrajowców.
Owszem mamy inne powody do dumy jak np.: A.Małysz
@ae@:
Ja na to patrze nieco inaczej .
Prawdziwymi ambasadorami Polski sa dla mnie ci "codzienni " ludzie, i w Polsce i za granica, opiekunka starszych osób, usmiechnieta kasjerka a to ze MAN (podaje za postem powyzej) sklada samochody w Polsce nie jest dla mnie ambasadorem, to tylko rzeczy i pieniadze inwestorów.
P.S Nie wiem czy ten Solaris to to samo co jezdzi w Berlinie?
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Ew-rF9oCkhIJ:www.grandts.dk/Aarhus/urbino12og18.htm+solaris+bus&cd=2&hl=da&ct=clnk&gl=dk
;-)
Bulinka:
--- Cytat: @ae@ w 22 Gru 2010, 21:51:52 ---Prawdziwymi ambasadorami Polski sa dla mnie ci "codzienni " ludzie, i w Polsce i za granica,
--- Koniec cytatu ---
zgodze sie z toba. Niemniej jenak firma istnieje w Polsce,ludzie mają pracę, i ci zwykli i specjaliści. Mogą wyjechać na wczasy np.: do Włoch, gdzie znowu są ambasadorami Polski.
@ae@:
Wyjechac moga bez wzgledu czy pracuja tam czy w innej firmie (wloskiej, niemieckiej, polskiej) najwazniejsze jakimi ambasadorami sa na wczasach, jakimi ambasadorami my tu w Danii na codzien jestesmy.
Dobrych Swiat dla wszystkich
Hans:
--- Cytat: samtron007 w 22 Gru 2010, 19:39:18 ---Do wiadomosci @ae@ solaris to nic innego jak niemiecki MAN skladany pod Poznaniem
--- Koniec cytatu ---
Złe informacje masz...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej