Ogólne > Hydepark
Artykuly o Danii w prasie polskiej
aisak:
--- Cytat: martuchnam w 30 Maj 2013, 06:14:02 ---no te znalezli sobie zajebisty kraj.. :o :o :o
--- Koniec cytatu ---
hehehehhe, no coz, ja wciaz uwazam, ze Polska to zaje...fajny kraj, tylko... wina czasem brak ;)
happybeti:
--- Cytat: martuchnam w 30 Maj 2013, 07:48:28 ---no wiesz polska slynie z przekretow podatkowych dawania lapowek etc.. ;D
bo napewno nikt nie przenosi sie tu z powodow podatkowych lub obnizenia kosztow pracy ;D
--- Koniec cytatu ---
Naprawdę nie wiesz, o czym mówisz????
Myślisz, że duńskie centrum księgowe będzie w jakiś sposób robiło przekręty lub "było przekręcane" ???
A może nasi księgowi jacyś gorsi???
Przede wszystkim pewnie zaważył fakt, że to w Polsce jest główne centrum dystrybucyjne NETTO na całą Europę.
Poza tym stosunek jakości pracy do jej ceny w Polsce tez wygrywa :)
Sama pracowałam w duńskiej firmie (w Polsce), póki potem znów ze względu na jeszcze mniejsze koszta nie przenieśli jej do Wietnamu).
Uważam, że powinniśmy się cieszyć- zawsze to dodatkowe miejsca pracy w Polsce.
Chyba, ze masz za złe, że tobie tego nie powierzyli ;D
martuchnam:
--- Cytat: happybeti w 30 Maj 2013, 19:08:21 ---Uważam, że powinniśmy się cieszyć- zawsze to dodatkowe miejsca pracy w Polsce.
Chyba, ze masz za złe, że tobie tego nie powierzyli ;D
--- Koniec cytatu ---
oczywiscie ze dobrze ze beda dodatkowe miejsca pracy..ale jest bardzo duza rotacja w netto przynajmniej w szczecinie
a co do mnie hmmmmmmmmmmm rozczaruje cie nie mam za zle..wole swoja spokojna prace :)
waruiny:
O budowie tunelu Fehmarn Belt, który połączy Niemcy z Danią.
http://technowinki.onet.pl/inne/artykuly/koniec-epoki-mostow-czas-na-tunele,1,5528235,artykul.html
Swoją drogą to świetny sposób na walkę z bezrobociem. Wielka inwestycja w infastrukturę z wykorzystaniem najnowszych technologii.
Jomir:
--- Cytat: martuchnam w 30 Maj 2013, 19:35:29 --- oczywiscie ze dobrze ze beda dodatkowe miejsca pracy..ale jest bardzo duza rotacja w netto przynajmniej w szczecinie
a co do mnie hmmmmmmmmmmm rozczaruje cie nie mam za zle..wole swoja spokojna prace :)
--- Koniec cytatu ---
Mowisz o sklepach pewnie?
Bo centrali, znam mase ludzi, ktorzy "siedza tam" od zarania dziejow :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej