Ogólne > Rodzina ...

Poznajmy sie -- rodziny z dziecmi

<< < (22/45) > >>

ewa25:

--- Cytat: Dora76 w 18 Lut 2011, 19:17:38 ---Czesc
Ja jestem z Odense,mam corke prawie 3 letnia i syna 6 lat.

--- Koniec cytatu ---

Hej ja też mieszkam w Odense i mam 6-letniego syna:) jeśli chcesz to napisz. Pozdrawiam. Mój email: ewa.21wwy@o2.pl

haniaF:
Witam!
Jestem mamą  chłopców 7 i 5 lat. Przyjechaliśmy w lutym do męża, który mieszka w  Præstbro (ok. 30km do Frederikshavn do Aalborg tez ok 30km). Od Maja będziemy mieszkać w Frederikshavn i tam tez chłopcy chodzą do szkoły. Z chęcią nawiążemy znajomość, szukam kolegów i koleżanek dla dzieci, i dla siebie też oczywiście.
Pozdrawiam!

jenny:
Witam
Szukamy koleżanki bądź kolegi dla naszej 3letniej córeczki.
Jeżeli mieszkacie w tych okolicach- Randers , Hobro, Aalborg i również szukacie towarzystwa dla swoich pociech w podobnym wieku o to nasz email   sfrodzic@o2.pl

Arvida:
Hej.

Mam dwumiesięcznego synka. Chciałabym poznać małżeństwo lub samotną mamę z dziećmi.
Od czwartku będę mieszkać w Slagelse, to jest 95 km od Kopenhagi, niedaleko Odense, Nyborg, itd
. Nie znam tam nikogo a nie chciałabym czuć  się samotna, zwłaszcza, że nie znam języka. Chciałabym, żeby ktoś usiadł ze mną i nauczył mnie duńskiego lub angielskiego. Szybko się uczę =]
A byłoby mi wstyd, gdyby tylko mój syn rozmawiał w tych dwóch językach :P
Jeżeli mieszkasz w Slagelse lub w jej okolicach, daj znać =]

e-mail : black_widow@abuse.pl
gg : 7472363

Pozdrawiam serdecznie  (:

Annagro:
Hej Marlena,
nie mam niestety gg, ale mozesz do mnie napisac na annagro@go2.pl.
Razem z mezem mieszkamy w Kirke Hvalsø-15 km od Ciebie, ale jestesmy czesto przejazdem w Roskilde.
Mamy dwoch synow  5 lat i 3,5 roczku, dla ktorych szukamy polskich kolegow/kolezanek.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej