Ogólne > Rodzina ...

Poznajmy sie -- rodziny z dziecmi

<< < (28/45) > >>

lampartos:
Witam,mieszkamy w Kopenhadze (Amager)szukamy kolezanki dla naszej niespelna 7 letniej corki.My(29-30) tez nie stronimy od nowych znajomosci tak wiec zapraszamy:)   oszpunka@vp.pl,

kkk85:
Witam
wraz z mezem mieszkamy w komunie gentofte,mam synka 5 lat któremu brakuje kolegów , kolezanek do zabawy,chętnie poznam mamy z dziecmi w podobnym wieku podaje adres email:myszkad12@poczta.onet.pl

gocik:
Witam. mieszkamy w kopenhadze zaledwie od kilku miesiecy. szukamy towarzystwa dla mnie i mojej 2,5 rocznej coreczki;) jesli sa jakies mamy, ktore maja ochote spotkac sie przy kawie badz na placu zabaw, piszcie na maila gocik@interia.pl

nowadk81:
Witam wszystkich rodzicow,
Szukam rodzin z dziecmi w podobnym wieku do moich maluchow(6lat,17miesiecy).Z mlodsza o ile nie ma problemu,to starsza w tym nadrabia:)a chodzi o brak kontaktu z dziecmi.Pewnie wiele z waszych dzieci ma podobny problem...Moze znajdzie sie ktos kto mieszka w poblizu nas(logstor).
Milego dnia wszystkim:):)

iwona35:
Witajcie jestem z synem 5lat od tygodnia w Danii, czujemy sie bardzo obco w Kopenhadze. Najbardziej boli mnie smutek syna ze nie rozumie dzieci na placu zabaw. Na dodatek całodzienne oczekiwanie na męża który wraca późno z pracy nie dodaje nam "skrzydeł". Może odezwie się do nas jakaś polska rodzina z dzieckiem w podobnym wieku?
Czekamy z niecierpliwością.Iwona
nefrete30@wp.pl

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej