Ogólne > Rodzina ...

Poznajmy sie -- rodziny z dziecmi

<< < (4/45) > >>

edith:
czesc! poszukuje ludzi ktorzy jak my mieszkaja w Danii i czuja sie samotnie w tym malutkim kraju.Jestesmy 4 osobowa rodzina,z pieskiem.Mamy dzieci w wieku 12(dziewczynka) i 7(chlopiec)lat.Mieszkamy kolo Ballerup i cierpimy na brak towarzystwa.Chcielibysmy poznac ciekawych ludzi,fajnie by bylo aby to byly tez rodziny z dziecmi.Ale samotnych tez chetnie poznamy.Byle by miec jakis przyjaciol.Jezeli rowniez cierpicie na brak towarzystwa,z checia sluzymy naszym :) moj email edith797@wp.pl

pszczolka84:
Witam. Mam 24 lata i mieszkam z mezem i 1,5 rocznym synkiem w aalborg. Jestem tu od niedawna i nie mamy wielu znajomych. Chcialabym poznac kogos kto ma dziecko lub dzieci w podobnym wieku jak nasz synek, a moze ktos ma ochote na pogawedki przy kawie? zapraszam

zyrafffkaa:
Czesc...
Mam 21 lat, na imie Dorota... Mieszkam razem z mezem i 8-miesieczna coreczka w Brondby Strand kolo Kopenhagi. Chcielibysmy poznac ciekawe osoby ktore mial by ochote na spotkania przy kawce, wieczornym piwku itp. :) Szczegolnie ja cierpie na brak towarzystwa, poniewaz siedze caly dzien z coreczka w domku. Jak jest ktos chetny to moj mail: dt15@poczta.onet.pl. Pozdrawiam serdecznie

martuchnam:
Witam.
Mieszkamy z mężem koło Roskilde i chcielibysmy poznac jakąś rodzine z dziećmi w  wieku od 4do 8lat.sami mamy dwoje dzieci syna i corke w wieku 7 i 5 lat.

Ilona:
cześć mam naimie Ilona mam 21lat 3letnią córeczke mieszkam z mężem  od miesiaca na brondby Nord Vej szukam koleżnki z dzieckiem  padam z nudów :( moje gg 12511316  pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej