Ogólne > Rodzina ...
Poznajmy sie -- rodziny z dziecmi
wiosna:
Witam wszystkie mamusie . :). SERDECZNIE.... :).. Trafiłam tu przypadkiem ale ciesze się bo z tego co czytam nie jestem jedyna matka polka .. bez znajomych .... a wiec możne napisze coś od siebie .. Nazywam się Monika . mam 2 dzieci córeczki. jedna 6 a druga 2 . mieszkam tu od roku i milo było by poznać mamę na wspólne spacerki i zabawę z dziećmi. POZDRAWIAM . PS . MIESZKAM RODOVRE ..ALE ZAWSZE DOJECHAĆ TEZ MOŻNA ;) PROSZĘ O KON ...wiosnamonika@gmail.com
KasiaSP:
Witam, od grudnia mieszkam w Brondby Strand. Tydzien temu urodzilam synka. Moze w okolicy mieszka jakas mama, ktora mialaby ochote na wspolne spacery i plotki?
Mam 36 lat. Prosze o wiadomosci na maila k.solinska@interia.pl
piotrus69:
Witam,
od konca listopada mieszkamy w Struer. Mamy dwoch synkow, starszy 3 lata, mlodszy 2 miesiace. chetnie poznamy sympatyczne rodziny z dziecmi. moj email: agusia7831@wp.pl mam na imie Ewa (korzystam z meza z profilu:))
natalyak:
Witam wszystkie mamuśki,
Właśnie przeprowadziliśmy się do Hundested i szukam towarzystwa ;) Mamy 1,5-roczną córeczkę i kolejne w drodze..;) Z przyjemnością nawiążę znajomość z mamuśkami z okolic.... Mam 33 lata.piszczie jeśli macie chęć spotkać się na jakąś kawkę, ciacho czy cokolwiek;)
pozdrawiam serdecznie
Natalia
sylwia03:
hej mam na imię Sylwia mieszkam z rodzinką niespełna rok czasu w Danii dokładnie w Brovst mamy dwójkę synów jeden 12 lat drugi prawie 5 lat jak ktoś mieszka w pobliżu i też siedzi w domu i się nudzi to proszę o kontakt :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej