Ogólne > Rodzina ...
Poznajmy sie -- rodziny z dziecmi
Myszka72:
Witam wszystkich serdecznie, szukam pilnie kolezanki na spotkania i do wspólnej zabawy dla mojej córeczki, która ma 6 lat.
Wiem, ze jest w naszych okolicach duzo polskich dzieci, niestety nie mam kontaktu jeszcze z nikim. Odleglosc nie gra dla mnie roli, mam samochód i zawsze moge z nia podjechac. Prosze mamy z okolic Hadsund, Osterup Hurup, Havndal, Als itd. zameldujcie sie. Chetnie podjade nawet do Randers, jestem otwarta na wszystkie znajomosci rodzin z dziecmi. :)
megi_s:
Witam .Ja rownie szukam kolezanki dla corki, ktora ma 5,5 roku.Mieszkamy w Kopenhadze. Chetnie nawiazemy nowe znajomosci.Podaje moj mail: nadzieja2009@yahoo.pl
lenek:
Witam , mam na imię Marta mieszkamy w kopenhadze od dwoch miesiecy i chcielibysmy nawiazac nowe znajomości.Mam 29 lat i dwie kochane córeczki szukam dla nich nowych kolezanek .Córcie mają jedna 3,5 roku a druga 9 lat. dokładnie mieszkamy w Bronshoj-Husum ale komunikacja miejska dojezdza przeciez wszędzie.Moj nr tel.52677909lub mail.
lenek_ee@wp.pl
pozdrowienia Marta wiki i gabi.
santo:
Witam. Mieszkam w Vejle z 7 letnim synkiem. Jeśli masz dzieci w podobnym wieku to chętnie Was poznamy.
laura797:
Hej rodzice :) Jestem 33 letnią mamą 6 latka, będziemy od stycznia w Danii w okolicach Karslunde. Szukam kolegów 5-8 letnich dla synka, żeby mu było łatwiej się przystosować do nowej sytuacji ::) . Chętnie poznamy się z rodzinami z dziećmi w podobnym wieku. Będę wdzięczna za kontakt: laura797@wp.pl, 506966032.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej