Ogólne > Rodzina ...

Poznajmy sie -- rodziny z dziecmi

<< < (12/45) > >>

anielkaaa:
Nawet bardzo blisko. Mój mały strasznie garnie się do dzieci, więc fajnie było by mieć dla niego jakieś towarzystwo do zabawy.

Aleksandra:

--- Cytat: maly vejle w 25 Maj 2009, 14:46:13 ---witam mieszkam z dziecmi 12 11 9 i 8 lat dziewczynki w vejle chetni poznam kogos z kim mozna wipic kawke i porozmawiac

--- Koniec cytatu ---
Witam,mieszkam z rodziną w Vejle,mam dwie córki 12 i 9 lat,mój e-mail  ola.waldi@vp.pl  ,gg 5729665

kingusia79:
Witam. Mam córcię w wieku 12 lat i synka 2-latka, mieszkamy w Horsens, może odezwie się do nas rodzinka z dziaciaczkami w podobnym wieku  :) Pozdrawiam kingusia79@o2.pl

Aniela:
hej,
za miesiac przeprowadzam sie z mezem i 3-letnim synkiem do Fredericia. Czy jest jakas rodzinka z tej miejscowosci ktora chcialaby sie spotkac pogadac no i nasze pociechy by sie pobawily.  aniela26@o2.pl

pepcia:
witam mieszkam kolo Odense -dokładnie Fionia, moze znalazłaby się jakaś chętna mamuśka na Kawkę i ploteczki  ::) mam 27 lat i mam prawie rocznego synka, chetnie poznam dziewczyny z dzieci i bez z którymi spedzilabym milo popołudnia , bo niedługo nuda i brak znajomych doprowadzi człowieka do szaleństwa :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej