Ogólne > Podatki

Prosze o pomoc

(1/3) > >>

kangur68:
Chcialbym cos zmienic w swoim dunskim rozliczeniu , ale nie moge odnalezc rubryki 59. Jakich zmian musze dokonac , aby ta rubryka pojawila sie na moim rozliczeniu. Pomozcie

MarQ:
Ja też dostałem list w którym napisali że mam zapłacić 14 000 koron!!! A pracowałem w Danii tylko 4 miesiące to nie wiem skąd ta kwota? Co zrobić żeby zapłacić mniej i skorzystać z tych wszystkich ulg na nocleg, wyżywienie itd. Umowe miałem na 2 lata, prosze o pomoc!!!

Klingon:

--- Cytat: kangur68 w 24 Kwi 2008, 19:25:55 ---Chcialbym cos zmienic w swoim dunskim rozliczeniu , ale nie moge odnalezc rubryki 59. Jakich zmian musze dokonac , aby ta rubryka pojawila sie na moim rozliczeniu. Pomozcie

--- Koniec cytatu ---
Sam tego nie zrobisz, musisz napisac do SKAT.
Zobacz Kontakt SKAT menu punkt http://home25.inet.tele.dk/pl/Skat/TastSelv/Borger.html

kangur68:
Ale co mam napisac????

ego:
Miałem 37 000 DK do zapłaty obliczyłem, że za dojazdy do polski wyszło mi 20 000 a za pobyt dniowy 83 000 koron. Podatek A-skat miałem 12000 DK. Myślałem, że po odliczeniu tych ulg zwrócą mi ten podatek a po zatwierdzeniu wyszło mi, że skat ma oddać mi 4 korony. Czy moje rozumowanie jest złe czy mogłem gdzieś się pomylić przy rozliczeniu?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej