Ogólne > Podatki
Podatek nie wiem co zrobic????
ego:
Na tast selve nie mam u siebie Selvangivelse tylko agrosperlose czy nie powinno być to pierwsze?
Klingon:
Sa oba. Selvangivelse jest po lewej stronie na TastSelv-Menu: "Ændre årsopgørelsen (oplysningskortet/selvangivelsen)"
ego:
Klikam na to ale wycodi agrosperlosen i nie ma tam rubryki 59 ?
ptaszkin:
Witam.Mam pytanie odnośnie terminu składania rozliczenia.Bo cały czas myślałem że jest to do 1 maja .Tymczasem znalazłem tu coś takiego(Selvangivelse - PIT dla osób z ograniczonym obowiązkiem podatkowym. Po wypełnieniu/zatwierdzeniu otrzymasz rozliczenie roczne. Termin składania jest do 1 lipca 2008)???????????????????
Klingon:
--- Cytat: ego w 28 Kwi 2008, 20:28:49 ---Klikam na to ale wycodi agrosperlosen i nie ma tam rubryki 59 ?
--- Koniec cytatu ---
Bo SKAT mysli ze masz nieograniczony obowiazek podatkowy w Danii. Jezeli tak nie jest to musisz sie zwrocic do nich o poprawienie - najlepiej isc z polskim CFR1, jezeli taki masz.
[Dodane: 28 Kwiecień 2008, 21:43:47]
--- Cytat: ptaszkin w 28 Kwi 2008, 21:38:41 ---Witam.Mam pytanie odnośnie terminu składania rozliczenia.Bo cały czas myślałem że jest to do 1 maja .Tymczasem znalazłem tu coś takiego(Selvangivelse - PIT dla osób z ograniczonym obowiązkiem podatkowym. Po wypełnieniu/zatwierdzeniu otrzymasz rozliczenie roczne. Termin składania jest do 1 lipca 2008)???????????????????
--- Koniec cytatu ---
Termim skladania zwyklego PITu jest do 1 maja, natomiast PITu dla osob z ograniczonym obowiazkim podatkowym do 1 lipca.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej