Ogólne > Pomoc!

POLSCY LEKARZE w Danii

<< < (2/3) > >>

Tula:

--- Cytat: Marys w 29 Kwi 2008, 14:04:37 ---Odbieram twoj wpis jako zlosliwy, a nie rozumiem dlaczego?
--- Koniec cytatu ---
Ja tez nie rozumiem dlaczego... Odeslalam Cie tylko do juz istniejacego watku na identyczny temat... Nie jestes aby przewrazliwiony, Marysiu?

Marys:
A co ma piernik do wiatraka?

Napisalas tam cos bez sensu o zonie doktora w kontekscie negatywnym, tak to odbieram.

Nie znam jego zony, nawet nie mam zamiaru -  i chyba nie o tym mamy pisac. Jak ide do lekarza czy mechanika, to mnie nie interesuje, jaka ma zone czy kochanke, ale czy jest solidny. I oceniam go nie za jego rodzine, ale za to, jaki jest ZAWODOWO. I tyle.

Dyskusja ma pomoc w odnajdywaniu DOBRYCH lekarzy jak i unikaniu ZLYCH.

Taki mialem zamiar zakladajac watek.

Jezeli masz cos do dodania o lekarzach w Kopenhadze, to napisz. Ale tylko oceniaj ich podejscie do pacjentow, ok?

A jak chcesz o zonach, to zaloz sobie watek o zonach i kochankach, taki dla kobiet czytajacych czasopisma z plotkami :)

willy:
Spokojnie, jeszcze chwila i sobie oczy wydrapiecie ;)

Tula:

--- Cytat: Marys w 29 Kwi 2008, 14:21:59 ---A co ma piernik do wiatraka?
--- Koniec cytatu ---
...w sensie???

--- Cytuj (zaznaczone) ---Napisalas tam cos bez sensu o zonie doktora w kontekscie negatywnym, tak to odbieram.
--- Koniec cytatu ---
;D Nie udawaj, ze nie pamietasz, gdzie i w jakich okolicznosciach sie wirtualnie spotkalismy, Marysiu ;). Stad moj afekt dla p. Lucyny. Ale z reszta Twojego posta (poza uwaga o watku o zonach i kochankach) sie zgadzam, dlatego juz nie bede ciagnac tej dyskusji, zwlaszcza ze watek o lekarzach znalazles, dopisales sie, a zatem ten pewnie wkrotce poleci do kosza.
Pozdrawiam Cie niezwykle serdecznie.

Marys:
A co ma twoj PRYWATNY stosunek do zony doktora w watku o lekarzach?

Widzialas doktora w ogole na oczy?

Ja bylem bardzo zadowolony z obslugi mnie jako pacjenta i tym chcialem sie podzielic z innymi. A jego zona mnie naprawde nie interesuje.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej