Ogólne > Rodzina ...
Bornefamilieydelse?
Klingon:
--- Cytat: Mirra w 30 Kwi 2008, 20:21:36 ---Zero kontroli czy podpisy sa prawidlowe.
--- Koniec cytatu ---
Ale w razie problemów to jest sprawa o fałszerstwo dokumentów.
Jomir:
Wszystko sie zgadza Panie Klingtonie ;D
A swoja droga, ostatnio czytalam artykul, ze znaczny procent Polakow oddaje sie falszerstwo na codzien, chocby w przypadku kwitowania listu za wnuczka, czy paczuszki dla dziadka.
Dla przykladu nawet ukarano prawie cala wioske :) , w ktorej listonosz zgodnie zostawial przesylki czlonkom rodziny, pod warunkiem zlozenia odpowiedniego podpisu ;D
Wszyscy sie znali, nic nie ginelo i bylo GIT ;D
A tu ciach!!! Okazalo sie, ze cala wioska to kryminalisci ;D
agunia241082:
OK,dzięki wszystkim za sugestie,moja znajoma powiedziała,że jest też taka opcja,że mogę odbierać czek w komunie.Ale chyba najlepszym rozwiązaniem będzie jak mąż dopisze mnie do swojego konta.W poniedziałek pojedziemy z mężem do komuny,tam chyba wszystko nam powiedzą.Mam jeszcze jedno pytanko,czy żółte karty przyjdą do nas pocztą?CPR-y dostaliśmy pocztą,a w trakcie ostatniej wizyty komunie wybraliśmy lekarza itd.
Pozdrawiam wszystkich.
Tula:
Przyjda, przyjda.
mala_z_Aarhus:
Teoretycznie mowi sie o 14 dniach, ale jak sa swieta, to przeslanie kart moze sie przeciagnac. Dopabuse po 3 tygodniach czekania mozna sie zglosic do Folkeregister....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej