Ogólne > Tłumaczenia
Tu przetlumaczysz wszelkie teksty i zwroty - tlumacz google
jest.info:
--- Cytat: jezabel w 09 Paź 2009, 09:11:38 ---nie umiem kozystac z tlumaczen tron podanych na tym forum
--- Koniec cytatu ---
Tutaj wpisz "płatki owsiane" http://translate.google.pl/translate_t#pl|da|
lub naciśnij "zmień" jeśli chcesz przetłumaczyć odwrotnie, z duńskeigo na polski.
"Havregryn" wymiawia się mniej więcej hałregryn ale nie wiem jak pisze się w wymowie fonetycznej ("r" nie jest takie wyrażnie jak w polskim języku - duński jest bardziej "gardłowym" językiem).
jezabel:
serdecznie serdecznie dziekuje i poradzilam sobie ze slownikiem tlumaczem tlukiem pancernym nie jestem ale hahahahahaah jeszcze raz serdecznie dziekuje za pomoc to wazne dla mnie
wezme sie za tlumaczenie gazet
buzzzzzzzzzzzzzziaki pozdrawiam
Jomir:
Ostatnio mialam watpliwosci ile "t" jest w slowie literatura (po dunsku oczywiscie), a ze nie chcialo mi sie tylka ruszyc ze stolka, stwierdzialam, ze wyprobuje google...
Wrzucilam wiec "literatura" :)
Po przetlumaczeniu wyszlo: "økonomi"
:) jak dla mnie genialnie :)
emerytka:
kup sobie retskrivnings og betydningsordbog z plyta CD, jest tam funkcja wymowy slowek, mnie przydaje sie bardzo
ika1:
co najlepsze tlumaczac odwrotnie wychodzi gospodarka, czasem te translatory a nawet bardzo czesto wprowadzaja w blad, mogln´by ktos opracowac perfekcyjny dunski byloby to ulatwienie dla poczatkujacych
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej