Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...
poszukuje pracy
sierpien:
witam.moze ktos wie o jakiejs pracy dla mezczyzny w okolicach Kolding,Esbjerg bylo by najlepiej.Moze byc ny budowlance,na produkcji albo u gospodarzy.Mezczyzna w wieku 30 lat i gotowy do pracy od zaraz.Bede bardzo wdzieczna.Moj mail-toaster2000@t-online.de albo nr tel- 004527681597.pozdrawiam.
raz:
Witam,
Proponuje przejsc sie do JobTeamDanmark (kolo ratusza w cantrum). JA przyjechalem tu w maju 2007 przez 2 tygodnie tez szukalem bezskutecznie - takze przez posrednikow. Po przyjsciu do JobTeam'a i odbyciu krotkiej rozmowy - wypelnienie formularza - kim jestem, jakiej pracy szukam itp. na drugi dzien juz mialem telefon ze "jest praca" - sortowalem min. przesylki w TNT 4 godziny dziennie i inne dorywcze. Po ok miesiacu zostalem skabusewany do mojej obecnej firmy w ktorej pracowalem juz po 37-45h tygodniowo a ktora to firma po kolejnych 2-3 miesiacach zatrudnila mnie na stale (i pracuje w niej do dzis)
Inne plusy JobTeam'a - nie oszukuja, pozytywnie nastawieni.
Minusy - niska stawka 100dkk brutto / godzine. Mala placa za nadgodziny - bodajze dodatkowo 30 czy 40 dkk - czyli razem za nadgodzine ok. 150 dkk;
Generalnie w mojej obecnej firmie sa ciagle narzekania ze "nie ma ludzi do pracy" - "zatrudniamy" tez czesto vikar'ow z adecco i jobteam'a- ale naprawde przychodza bardzo kiepscy i powiedzialbym - malo inteligentni ;) (dunczycy, raz byl facet z Kosowa) - czyli jesli jestes w miare sensowny/sensowna napewno szybko znajdziesz prace.
pzdr
raz:
oczywiscie opisalem Jobteam'a w Kolding
sierpien:
bardzo dziekuje za informacje.mam jeszcze dylemat nie potrafie po dunsku rozmawiac czy to jest problem?
lilianka:
w jobteam Danmark mówia po ang, a biurze głównym w Esbiergu pracuje Polka :) pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej