poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: warsztat samochodowy w Kolding  (Przeczytany 4758 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

raz

• Gość
warsztat samochodowy w Kolding
« dnia: 19 Wrz 2008, 20:55:28 »
Czy moze ktos polecic dobry (najlepiej niedrogi) warsztat samochodowy w Kolding (adres). Mam klopot z tłumikiem oraz wyciekiem płynu chłodniczego.

gosc

• Gość
Odp: warsztat samochodowy w Kolding
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Wrz 2008, 23:00:30 »
nie kus sie na niedrogie, ktore ci zrobia bez rachunku.
pojdz do normalnego, moze nie firmowego
moj znajomy sie skusil na cos takiego i naprawa, ktora miala byc tania kosztowala go bardzo drogo
wymiana tlumika to ok, 1500-1700 kr, ale masz gwarancje na dwa lata
tez mialem cos takiego, tlumik siadl mi w Polsce, wzialem rachunek i dunczyk zwrocil kase za naprawe
 tu raczej nie lataja, nie spawaja, a wymieniaja czesci na nowe

Offline motobukiet

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 0
  • Reputacja: +0/-0
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Wrz 2008, 10:07:52 »
siemano !  jestem w Arhus jeżeli to nie za daleko .jak możesz to określ dokładniej gdzie są wycieki i czy ten wydech jest do naprawy ? mam troche możliwości . skype -    motobukiet  - dostępny cały dzień .  jakie auto? i czy możesz jezdzić ?

raz

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 20 Wrz 2008, 10:58:42 »
Witam,

Dzieki za slowa otuchy :).
Z wydechem mam od jakiegos czasu problem i w nastepnym tygodniu zamierzalem oddac auto wlasnie do jakiegos warsztatu.
Natomiast wczoraj wieczorem stanalem na stacji benz. (ktora cale szczescie oddalona jest od domu o 100metrow) aby zatankowac - gdy nagle caly plyn chlodniczy od spodu po prostu wyplynal :( (troche sie przy tym "zabulgotalo", "podymilo" i tyle). Odczekalem z 10min aby dojechac te 100metrow - troche plynu wlalem ale wszystko co wlalem od razu wycieklo. Te 100 metrow dojechalem -  sam juz nie wiem mozliwe ze bez plynu ale gdy silnik nie byl juz goracy.
Dzisiaj wstalem -  patrze przez okno - pod samochodem plama i slady po wczorajszej jezdzie tych 100 metorw.
Generlanie objaw jest taki  - ze to co wleje od razu wycieka. Ide zaraz troche popatrzec co to moze byc (wczoraj bylo juz ciemno). Popatrzylem w internecie - to moze nagrzewnica, chlodnica lub po prostu jakis wezyk "odpadl".
Nie znam sie praktycznie na samochodach :( - wleje troche wody (zamiast plynu chlodniczego i popatrze gdzie to wycieka). Auto to Opel Vectra 1,8 z 1994r. Ide popatrzec co i jak i za godzine sie odezwe. Najchetniej po prostu oddalbym auto do warsztatu (i przy okazji aby zrobili wydech) - tylko boje sie ze do warsztatu to nie dojade :( (no chyba ze wypatrze zaraz skad jest wyciek). Moj gg to 391044.

raz

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 20 Wrz 2008, 13:42:57 »
Hmmm...
Jeszcze raz dzieki za chec pomocy - ale chyba zeskajpowanie sie nie pomoze :( - nie dam rady tez przejechac autem wiecej niz 5 km - znalazlem miejsce gdzie wycieka plyn i nie obejdzie sie bez mechanika (trzeba prawdopodobnie rozebrac to i owo a pozniej co gorsza z powrotem to zlozyc ;) ) dlatego jesli ktos dysponuje adresami (i telefonami - chociaz telefon to akurat mozna moze znalezc w internecie) "SPRAWDZONYCH" mechanikow w Kolding to prosilbym o podzielenie sie swa wiedza ;) - podjade do tego ktory ma warsztat najblizej mojego miejsca zamieszkania.

Offline vera

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 0
  • Reputacja: +1/-1
« Odpowiedź #5 dnia: 20 Wrz 2008, 20:44:56 »
Vectra A???

dawaj na priv

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #5 dnia: 20 Wrz 2008, 20:44:56 »

Fotoradar Mandat Kolding

Zaczęty przez PrzemkoKoldingDział Pomoc!

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 7859
Ostatnia wiadomość 13 Lut 2021, 18:59:31
wysłana przez PrzemkoKolding
Gdzie na grzyby w okolicy Kolding?

Zaczęty przez PolasikDział Esbjerg, Haderslev, Kolding ...

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 9491
Ostatnia wiadomość 28 Wrz 2009, 10:43:49
wysłana przez Polasik
dagpleje Kolding

Zaczęty przez kasiab19870Dział Rodzina ...

Odpowiedzi: 34
Wyświetleń: 21730
Ostatnia wiadomość 01 Lut 2013, 14:56:49
wysłana przez aisak
Rząd zamyka wszystkie szkoły, przedszkola i żłobki w Kolding

Zaczęty przez GagatkaDział Dania i o Danii

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 7204
Ostatnia wiadomość 21 Lut 2021, 21:49:16
wysłana przez Gagatka
Delegacja w Kolding

Zaczęty przez mjwmierzwiakDział Hydepark