Ogólne > Pomoc!
wspolwlasciciel
rejestracja samochodu:
mam pytanie mam zamiar kupic auto w danii ale z tego jak slyszalem to do 25 roku zycia placil bym spore ubezpieczenie poniewaz jestem mlodocianym kabusewca ,czy jest mozliwosc wziecia auta na wspolwlasciciela w danii ??? ??? ???
K3:
--- Cytat: rejestracja samochodu w 13 Maj 2008, 21:28:37 ---mam pytanie mam zamiar kupic auto w danii ale z tego jak slyszalem to do 25 roku zycia placil bym spore ubezpieczenie poniewaz jestem mlodocianym kabusewca ,czy jest mozliwosc wziecia auta na wspolwlasciciela w danii ??? ??? ???
--- Koniec cytatu ---
to nie polska....
przy ubezpieczeniu auta podajesz osoby które będą nim jeździły - i im większa liczba osób z rodziny, i czym one młodsze, tym większa zwyżka...
vera:
rejestruj na kogos innego i zwyczajnie jezdzij.
K3:
--- Cytat: vera w 13 Maj 2008, 23:30:59 ---rejestruj na kogos innego i zwyczajnie jezdzij.
--- Koniec cytatu ---
a ż do momentu, kiedy w coś przywali... i wtedy dostanie +10.000 DKK ekstra na selvrisiko
vera:
--- Cytat: K3 w 13 Maj 2008, 23:46:54 ---a ż do momentu, kiedy w coś przywali... i wtedy dostanie +10.000 DKK ekstra na selvrisiko
--- Koniec cytatu ---
od kiedy to pożyczyć samochodu nie można........
to ze wymagają tego podczas wywiadu przy ubezpieczeniu nic to nie znaczy. Tutaj zasada jest jak w Polsce. Co do tych 10 tyś to widze ze znasz bliżej temat. Możesz wyjaśnić na czym to ma niby polegać????
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej