Regionalne > Århus, Aalborg ...

skandal prosze o pomoc

<< < (3/4) > >>

felis:
Może my jesteśmy narodem które lubi cierpieć.

jakrek23:
a wiec zapewniam ze moja wypowiec niebyla bardziej niekulturalna,obrazliwa niz wypowiedzi haryzmatyczneko johnaz i loola bynajmniej ta pierwsza!jesli macie watpliwosc to prosze o niezwloczne jej przywrucenie niech uczestniczy forum sami ocenia!!!

to ze ona zostala zdjeta jest dla mnie jest oznaka sterotypowego myslenia,braku tolerancjii,jednostronnosci i naduzycia kompetencji!!!!!i  do tego ten komentarz prosze pozostawic swoje komentarze dla siebie,moze ktos mi wytumaczy jak to interpretowac bo dla mnie to jednoznaczne czyli ograniczanie swobody wypowiedzi!!!

tula to co dla ciebie jest debilnym tematem niekoniecznie musi byc dla kogos!!!co niektóry tez moga sktytykowac twoje wypowiedzi na dowolny temat w taki prymitywny sposob a ciebie to bedzie zajmowalo co wtedy powiesz?

ja potrawie cieszyc sie zyciem,niecierpie,niewalcze i niemam specjalnie zadnych innych problemow z racji bycia Polakiem jakie maja inne narody,wszystko i my wszyscy jestesmy bardzo zroznicowani takze na nic niema regoly!chcialbym tylko zeby nikt nikomu nienarzucal jednego kanonu myslenia niemowil co jest wartosciowe,kto jest normalny jaka wlasciwa droga pojsc kazdy powinniem to okreslis sobie inwiwidlalniei.rowniez zeby tak jak w coniektorych innych krajach moglibysmy swobodnie wypowiadac sie i nie byc w tym bezzasadnie ograniczany bo ktos uwaza inaczej!!!!

Jomir:
Sorry, chlopie, ale to wolanie o pomoc jest "debilne"... daj sobie spokoj..
Zakladasz 10 watkow w ciagu jednego dnia, wszystkie na ten sam temat.

Idz na dwor, przewietrz sie.... a dopabuse zasiadz do forum...
A jak sie zle czujesz, z ta swoja ograniczona wolnoscia, to nie wrzucaj adresu tego forum. Proste????

jakrek23:
oj naprawde ciezko ci sie mysli!!!
10 to nie tylko 2 po czym kazdy nowy zostal usuniety dopuki nie to debilne wolanie o pomoc!!

K3:

--- Cytat: jakrek23 w 20 Maj 2008, 01:21:25 ---oj naprawde ciezko ci sie mysli!!!
10 to nie tylko 2 po czym kazdy nowy zostal usuniety dopuki nie to debilne wolanie o pomoc!!

--- Koniec cytatu ---

gratulujemy.. sam się podsumowałeś: "debilne wołanie"....
idź, walnij sobie baranka w ścianę... może pomoże, bo zaszkodzić już nie zaszkodzi...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej