Ogólne > Podatki
zwrot ze skata
motobukiet:
Jeszcze trochę poczekam ale dam znać jak mi nerwy puszczą ! oczywiście że zapłace. Ile Chcesz procent ?
zibi39:
Witam dawno tu nikt nie pisał na temat tego wątku . Jak ktoś już otrzymał zwrot podatku ze Skat będąc w Polsce to bardzo proszę o odpowiedz. Ja po wielu korektach również otrzymałem rozliczenie ze zwrotem podatku i czekam na odzew ze Skat bo na rozliczeniu napisano mi, że otrzymam powiadomienie bo muszą sprawdzić, czy nie zalegam z jakimiś płatnościami w Danii i ta nadpłata podatku mogła by pokryć wszelkie należności . Jeżeli już ktoś to przerabiał to bardzo proszę odezwijcie się .Pozdrawiam
a:
Ciekawa jestem czy jestes taki chojrak w kontaktach z polskim urzedem skarbowym;) Czekales pare tygodni i juz chciales do sadu isc? Trzeba bylo isc;) Adwokat i tlumacz oczywiscie musialby byc gratis co? Przeciez Ci sie nalezy, nie?;)
Poza tym Twoje uwagi do Klingona byly conajmniej niegrzeczne. Ten gosc poswieca mnostwo swojego PRYWATNEGO czasu by pomoc rodakom nieznajacym jezyka i przepisow dunskich i naleza mu sie za to wielkie podziekowania.
Szczerze mowiac, to jakis ewenement, taki Doktor Judym od podatkow i i innych zawilosci;)
Klingon, dziekuje!:)
--- Cytat: motobukiet w 27 Maj 2008, 23:49:39 ---Do Esentiale. Sory ale jeszcze nie sprawdzałem czy coś przyszło, byłem w kraju ale jutro sprawdze. Wejdż na wątki -rozliczenia podatkowe-strona 22-23 to co się dowiedziałem była dyskuta. nara
[Dodane: 26 Maj 2008, 20:45:53]
Dzisiaj sprawdzałem i nic nie ma ze SKAT. Czy Ktoś zna dobrego prawnika ? chyba należą się nam odsetki ?
--- Koniec cytatu ---
motobukiet:
hej ! GOŚĆ " a" - zaloguj sie ,dlaczego sie ukrywacie? "cekołem cekołem i sie docekołem"
a:
Ze ja sie ukrywam?:) Nic podobnego. Wyjasnij mi, o ile wiecej mozna sie dowiedziec z Twojego nicka, niz z mojego?;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej