Ogólne > Podatki

Skat ponownie

(1/4) > >>

katjia:
Weszlam jakims cudem ( :)) na tast selv,zeby zmienic swojego pita i aby go zatwierdzic musilam kilka razy klikac "godkend" pod koniec tejze proby pokazala mi sie strona a pustym miejscem na adres e-mail.wpisalam go (polski) i wyswietlila mi sie informacja taka: "Du har ikke Ændret oplysninger til denne side" i wyswietlala mi sie za kazdym razem jak klikalam "godkend".dostalam rowniez maila na tenze adres o tresci: "Meddelelse. Denne mail er sendt til den e-mail adresse, der nu er registreret i TastSelv Borger. Du kan ikke kontakte SKAT ved at besvare denne mail.
Med venlig hilsen
SKAT"
Co to znaczy?

Czy to znaczy,ze moje zeznanie nie jest widoczne w skacie dopoki nie zarejestruje tego adresu e-mail i nie wcisne "godkend"?
Jak wchodze na swoje zeznania,to jest juz to poprawione przeze mnie widoczne.Czy skaty tez bedzie je widzial?

Z gory dziekuje za odpowiedzi,
Kasia

Klingon:
SKAT widzi to samo co ty i twoje aktualnie rozliczenie podatkowego mozesz otworzyc po zalogowaniu wybierajac "Årsopgørelsen mv." (zobacz http://home25.inet.tele.dk/pl/Skat/TastSelv/Menu.html).

Po wypelnieniu PITu i nacisnieciu "Godkend" ukazuje sie strona z pokwitowaniem (http://home25.inet.tele.dk/pl/Skat/TastSelv/Selvangivelse_Godkend.html).
Nacisnij "Vis Resultat" i zobacz nastepna strone z polem na email adres. Nacisniecie "Godkend" na tej stronie dotyczy zatwierdzenie email adresu (PIT zatwierdzilas juz na poprzedniej stronie).

katjia:
Serdecznie dziekuje, Twoja pomoc jest naprawde profesjonalna.
Jestes super Polakiem.
To ogromna przyjemnosc poznac, chociaz nie osobiscie, takiego człowieka.
Z pozdrowieniami, Katjia

Klingon:
Dziekuje za dobre slowa. :)

katjia:
dostalam ze skatu na emaila, ktorego im wskazalam taka info, ktorej nie rozumiem. Proszę o pomoc:

Meddelelse.

Denne mail er sendt til den e-mail adresse, der nu er registreret i TastSelv
Borger.

Du kan ikke kontakte SKAT ved at besvare denne mail.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej