Ogólne > Pomoc!

Pomocy, mieszkanie w fatalnych warunkach

(1/2) > >>

czynsz:
czy ktos wie gdzie mam sie zwrocic chodzi mi o to ze dunska firma w ktorej pracuje pobiera od nas po 6000 na miesiac za mieszkanie mieszkamy w 13 osob mamy jedna lazienke i kuchnie dzieki

CYCU:
jest specjalnyurzad zajmujacy sie tymi sprawami
 ale najlepiej isc do zwiazkow (f 3 )   lub do gazety wierz mi dziala cuda wiem z doswiadczenia

vera:

--- Cytat: czynsz w 22 Maj 2008, 13:40:00 ---czy ktos wie gdzie mam sie zwrocic chodzi mi o to ze dunska firma w ktorej pracuje pobiera od nas po 6000 na miesiac za mieszkanie mieszkamy w 13 osob mamy jedna lazienke i kuchnie dzieki

--- Koniec cytatu ---

hehehe

ostro, nie ma co..........

jak poprzednik napisał , do gazety

potem pajaca osobiście bym odstrzelił....... ;D

MargaretMitchell:

--- Cytat: czynsz w 22 Maj 2008, 13:40:00 ---czy ktos wie gdzie mam sie zwrocic chodzi mi o to ze dunska firma w ktorej pracuje pobiera od nas po 6000 na miesiac za mieszkanie mieszkamy w 13 osob mamy jedna lazienke i kuchnie dzieki

--- Koniec cytatu ---

Napisz co to za firma i branża to poszukamy kontaktów do odpowiedznich związków zawodowych, które powinny Wam pomoc.

piatka:

--- Koniec cytatu ---

ktos napisal to tydzien temu i do dzis sie nie odzywa, moze wiec nie potrzebuje juz pomocy?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej