Ogólne > Pomoc!
Pomocy, mieszkanie w fatalnych warunkach
czynsz:
czy ktos wie gdzie mam sie zwrocic chodzi mi o to ze dunska firma w ktorej pracuje pobiera od nas po 6000 na miesiac za mieszkanie mieszkamy w 13 osob mamy jedna lazienke i kuchnie dzieki
CYCU:
jest specjalnyurzad zajmujacy sie tymi sprawami
ale najlepiej isc do zwiazkow (f 3 ) lub do gazety wierz mi dziala cuda wiem z doswiadczenia
vera:
--- Cytat: czynsz w 22 Maj 2008, 13:40:00 ---czy ktos wie gdzie mam sie zwrocic chodzi mi o to ze dunska firma w ktorej pracuje pobiera od nas po 6000 na miesiac za mieszkanie mieszkamy w 13 osob mamy jedna lazienke i kuchnie dzieki
--- Koniec cytatu ---
hehehe
ostro, nie ma co..........
jak poprzednik napisał , do gazety
potem pajaca osobiście bym odstrzelił....... ;D
MargaretMitchell:
--- Cytat: czynsz w 22 Maj 2008, 13:40:00 ---czy ktos wie gdzie mam sie zwrocic chodzi mi o to ze dunska firma w ktorej pracuje pobiera od nas po 6000 na miesiac za mieszkanie mieszkamy w 13 osob mamy jedna lazienke i kuchnie dzieki
--- Koniec cytatu ---
Napisz co to za firma i branża to poszukamy kontaktów do odpowiedznich związków zawodowych, które powinny Wam pomoc.
piatka:
--- Koniec cytatu ---
ktos napisal to tydzien temu i do dzis sie nie odzywa, moze wiec nie potrzebuje juz pomocy?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej