Ogólne > Pomoc!

szukam adresow

(1/1)

marta dk:
prosze wszystkich ojakies adresy do ludzi ktorzy potrzebuja pracownikow przy wycince drzew.
Po ubieglorocznym ,,wiaterku\'\' jest przeciez mnostwo pracy dla DRWALI
Mile widziane adresy do pracy przy choinkach.
Najlepiej nie wymagajace znajomosci jezyka , czyli praca z rodakami Polakami.

Prosze.

Tej pracy potrzebuje czlowiek w katastrofalnej sytuacji.

Pomozcie Mi pomoc Jemu.

Marta.

Grzegorz_Odense:
.
Ja bym nie czekal na adresy tylko sam poszukal . Wszedl na www.degukesider.dk ( to jest ksiazka telefoniczna na internecie ) i wpisal do wyszukiwarki haslo savværk ( tartak ) . Pod adresy z listy wyslalbym uprzejmy e-mail z opisem sprawy i pytaniem czy nie mogliby podac namiarów do tych którzy im dostarczaja drzewo . Dunczycy jacy sa tacy sa - ale sa tez uprzejmi i pomocni wiec mysle ze wpadnie tego sporo . A wtedy juz posylac maile do potencjalnych pracodawców .

Nalezy jednak pamietac o tym ze w Danii potrzebne jest zezwolenie na prace - procedura opisana jest na forum Praca w watku \"Procedura przy otrzymywaniu pracy\" . W Szwecji natomiast pozwolenie nie jest potrzebne a lasów tam jest duzo wiecej .

Grzegorz_Odense:
.
Do poprzedniego wpisu wkradl sie blad - ksiazka telefoniczna na internecie to www.degulesider.dk

W najwyzszym bialym polu po levej stronie trzeba wpisac haslo ( np. savværk ) - a potem kliknac na Søg ( szukaj ) . Ja dostalem 194 adresy firm i 170 prywatnych . Jest z czym zaczynac ....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Idź do wersji pełnej