Ogólne > Hydepark
internet przez telefon w Danii
(1/1)
jcholuj:
Witam,
wyjeżdzam do Danii na dwa tygodnie i niestety musze zabrać komputer i być w kontakcie z siecią(laptop połączony z telefonem).
Przeglądałem ceny reamingu i jestem zszokowany ceną korzystając w Danii z polskiego operatora.
Moje pytanie brzmii; czy kupując w Danii kartę typu pre-paid mam dostęp do sieci i będzie to operacja znacznie tańsza?Jeśli ktoś posługiwał się takim łączem proszę o informację czy jest to możliwe.Może ktoś poda nazwę operatora który posiada takie usługi(w systemie prie-paid) (e-mail jcholuj@vp.pl)Pozdrawiam.
GoTTie:
Hey.
Ja uzywam netu przez GPRS w komorce, ale spokojnie mialbym go na kompie jak by byla taka potrzeba. Karty pre paid z mozliwoscia gprs to CBB, Tele2, Telia, Sonofon, TDC. Ceny to ok 10 DKK za 1MB. Śmiga wyśmienicie.
jcholuj:
Nie ma chyba problemu z dostępnością sieci wszystkich operatorów których wymieniłeś? Będę w Juelsminde(ok.Vejle).Proszę podaj mi przykładową cenę karty pre-paid.
Przepraszam ale to będzie moja pierwsza wizyta w Danii więc znajomość tematu jest mi obca.Dziękuję za dotychczasową pomoc.
GoTTie:
CBB i Tele2 z reguly zamawia sie przez internet na domowy adres. Wszystkie inne kupisz w wybranym salonie. Starter kosztuje 100DKK i jest caly do przegadania.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej