Ogólne > Podatki
skat
piotr*:
Witam serdecznie! Mam pytanie może ktoś będzie w stanie mi pomóc. Muszę oddać pieniądze dla skata, ponieważ odliczyłem sobie diety, a to było błędem. W jaki sposób mogę zwrócić im pieniądze, bo podejrzewam, że oni sami z mojego konta nie mogą sobie ich odebrać. Moje konto zostało zablokowane. Teraz obecnie jestem w Polsce i nie wiem co mam zrobić. Nie mogę znaleźć e-maila do skata, bo może w ten sposób bym ich zapytał, jak im oddać te pieniądze. Z góry serdeczne dzięki za pomoc.
mala_z_Aarhus:
www.skat.dk
Z pewnoscia bedzie tam mail do nich.
piotr*:
Dzięki za odpowiedź. Wchodziłem na stronę skata ale nie mogę znaleźć e-maila do konkretnej miejscowości. A może ktoś zwracał kasę dla skata to w jaki sposób to robił? Przelewem czy też może przekazem? :)
mala_z_Aarhus:
www.skat.dk
Po srodku strony jest mapka z Dania i nazwa Kontakt. Du finder os her.
Po otwarciu tej strony najezdza pan myszka na miejscowosc, w ktorej jest najblizszy urzad skarbowy (ten pod ktory pan podlega) i ukazuje sie kontakt.
Mozna tez przez selvbetjening.
Klingon:
SKAT nie może potrącić pieniędzy z twojego konta. Na rozliczeniu rocznym jest podany numer konta do wpłaty. Jeżeli chcesz wpłacić z Polski to trzeba znaleźć międzynarodowy numer konta BIC-IBAN.
Zobacz http://poloniadenmark.info/index.php?option=com_smf&Itemid=78&topic=8813.msg27889#msg27889
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej