Regionalne > Århus, Aalborg ...

STYLIZACJA PAZNOKCI W AALBORGU

<< < (2/3) > >>

stylistka:

--- Cytat: stylizacja paznokci w 08 Lip 2008, 20:03:22 ---witam, czesto jestem w Danii i moge potwiedzic, ze metoda zelowa wyparla wszystkie inne, ale, poniewaz zajmuje sie troche stylizacja paznokci, wiec moge potwierdzic, ze zelowe pazurki wygladaja naturalniej, a zele uzywane w salonach dunskich sa najwyzszej klasy- niekwasowe, nie niszcza plytki i sa tak samo trwale jak akrylowe.Polecam.

--- Koniec cytatu ---

tak btw to zele i akryle wygladaja tak samo naturalnie pod warunkiem ze sa prawidlowo wykonane, nie dopatrzysz sie roznicy.

IwonaP.:
Cześć.
Jeżeli znasz duński lub b.dobrze angielski to pracę możesz znalezć.Dostałam kiedys zapytanie od dziewczyny w sprawie pracy ,może tam spróbuj (adres na priw). Jest równiez w Kopenhadze salon , którego właścicielką jest Polka         info@chella.dk . A z takimi pracami jak Twoje (widzę na EF) nie powinnaś mieć kłopotów.

stylistka:
dziekuje bardzo :) Ciesze się ze mnie pamietasz z ef.
Serdecznie dziekuje tez za adresik!

Pozdraiwam

IwonaP.:
Mało powiedziane , że pamiętam. Jak zobaczyłam zdjątka to wlazłam na EF , bo znajome prace , i sprawdziłam czy aby ktoś znowu podpisuje się pod kogoś mozolną pracą!!!
Tutaj na miejscu trzeba sobie pomagać. Ktoś mi pomógł to może i ja mogę coś -komuś. Gdybym znała język to pewnie bym nie przekazała Ci tego adresu , a tak to może Ty skorzystasz :D :D :D. Powodzenia.
Pozdrawiam Iwona

stylistka:
tak myslalam ze sprawdzilas ;)
a wiesz moze cos o ofertach pracy w okolicach poludniowej czesci wyspy. okolice nykobing f. dokladnie mnie interesuja.
Szukam aktualnie pracy w jakiejkolwiek dziedzinie. Jesli wiecie cos to chetnie przyjme kazde info ;)

pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej