Regionalne > Århus, Aalborg ...

nowy start!!!:)

<< < (2/3) > >>

mala_z_Aarhus:
Przyznaje, ze zlozylam, ze pani Monika zna jezyk angielski na poziomie umozliwiajacym komunikacje i zajecia nie beda sprawiac Jej klopotu.
Wszystkiego mozna sie dopytac w FOF.
Moze teraz warto zaczekac na broszure informacyjna na zime 2008. Wkrotce bedzie dostarczana do domow oraz dostepna na internecie.

GiM:
tak,znam angielski -no taki  "medium" poziom,moim zdaniem:)...jednak brakuje mi wiele do perfekcji,no i zalezaloby mi na certyfikatach najbardziej:).....bardzo dziękuje za odpowiedzi:)
a gdyby ktos jeszcze wiedział,cos slyszal,cos ,gdzies...na temat tych kursow,art ,designu,fotografii itp,,a moze ktos zna ,ma kontakt z jakimis polskimi i nie tylko artystami tutaj...słyszałam ze wielu z nich ,wyemigrowało wlasnie do Danii:)...nie koniecznie,musi to byc Arhus...,mam mozliwosc i chęci przemieszczania sie w rozne miejsca tych wysepek:)...a co do imprez,to wiem,ze niedaleko Kopenhagi jest niezly festiwal..podobne kliamty jak opener w gdyni....co mnie bardzo cieszy:)..no i tutaj w tym Odense;> jakis festiwal filmowy ,chyba koniec sierpnia,ale nie  jestem pewna:)... jezeli wiecie cos  jescze o czyms interesujacym,,,,,piszcie:)...serdecznie wszystkich  pozdrawiam....Monika  ;)

Tula:

--- Cytat: GiM w 14 Cze 2008, 12:38:19 --- co do imprez,to wiem,ze niedaleko Kopenhagi jest niezly festiwal..podobne kliamty jak opener w gdyni....co mnie bardzo cieszy
--- Koniec cytatu ---
:D No. Tyle ze Roskilde Festival istnial na dlugo przedtem, zanim Polacy mogli sie napic Heinekena ;D.

mala_z_Aarhus:
Kursy z dziedziny szeroko pojetej sztuki sa tez organizowane przez FOF itp, ale jezykiem wykladowym jest dunski.

Nie znam zbyt wielu polskich artystow, ktorzy odniesli sukces w Danii. Ostatnio czytalam wywiad z Lichtmannem, ktory w wywiadzie kreaowal sie na znanego w Danii, i okazalo sie, ze nie ma zadnych jego CD w ÅKB.
Oczywiscie nie jestem specjalista od spraw kultury.

Tula:

--- Cytat: GiM w 14 Cze 2008, 12:38:19 ---tutaj w tym Odense;> jakis festiwal filmowy ,chyba koniec sierpnia, ale nie  jestem pewna
--- Koniec cytatu ---
http://www.filmfestival.dk/Webnodes/en/Web/Top/Forside
Wychodzi na to, ze jest to festiwal filmow krotkometrazowych i dokumentalnych.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej