Regionalne > Odense

Plaza jak w PL - gdzie?

(1/5) > >>

emilkaDK:
Witam kochani, potrzebuje lokalizacji plazy, ktora w jakims stopniu bedzie podobna do naszych polskich. Wszyscy pewnie wiedza jak wyglada Kerteminde  :'( ... jak znacie miejsce z piaszczysta plaza i dosyc szeroka (jak w PL) to piszcie  :) Z Odense w kazdym kierunku do morza nie jest daleko.

lilianka:
ładna plaża jest w Blåvant koło Esbjerga,jak narazie moja ulubiona, polecam

Manior:
Polecam plażę na wyspie Romø. Jest most.
http://www.highways.dk/danmark/strande/romo.php

emilkaDK:
Ah, wybaczcie, zapomnialam dodac, ze chodzi mi oczywiscie o wyspe FYN :(

Manior na zdjeciach ze strony z linku widac, ze oni juz wkrotce ... wjada samochodami do morza ;) Ale plaza swietna, wlasnie podobnej poszukuje.

madzialenasz:

--- Cytat: emilkaDK w 17 Cze 2008, 19:44:30 ---Witam kochani, potrzebuje lokalizacji plazy, ktora w jakims stopniu bedzie podobna do naszych polskich. Wszyscy pewnie wiedza jak wyglada Kerteminde  :'( ... jak znacie miejsce z piaszczysta plaza i dosyc szeroka (jak w PL) to piszcie  :) Z Odense w kazdym kierunku do morza nie jest daleko.

--- Koniec cytatu ---

Polska plaza- szukasz takiej plazy gdzie wszyscy leza kolo siebie ,max odstep to 30 cm, i co chwile ktos sypie na ciebie piachem przechodzac?Bylam juz tu w Danii na paru plazach i podoba mi sie ten spokoj, i ze nie ma tyle tlumow jak w PL, ok bo tu jest duzo plaz, i to jest super.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej