Ogólne > Pomoc!
Slub duński
vera:
Wiem ze kiedyś był na ten temat wątek ale mam jedno krótkie pytanie. Po weekndzie temat można wywalić ;D
Oczywiście nie wiem co kupić parze młodej wiec daje koperte z kasiorą, nominał jaki przeznaczyłem to 500Kr. Podobno to wystarczy.
Pytanie dotyczy innej sprawy, kwiaty. Zastanawiałem sie gdzie i jakie kupić kwiaty, ale kilka osób (duńczycy) mówili mi ze nie muszę kwiatów przynosić bo bedzie ich wystarczająco a i tak nie wkomponują się w wystrój.
Wiec co mam zrobić z tymi kwiatami???
najprosciej to bym ich nie kupował ale nie chce wypaść nietaktownie ;D
Svaria:
Zrob tak - kup al enei wyciagaj, sam zobaczysz jak sie sytuacja rozwija.
Jezeli zauwazysz ze wiele innych osob daj ekwiaty ty rowneiz wyciagneisz i dasz a jak nei to zabeirzesz je do domu i np. dasz peirwszemu napotkanemu przechodniowi :)
Z powazaniem
Svaria
vera:
troche to bezpieczeństwo szarpnie portfel ....
nic postaram sie dzisiaj rozeznać w terenie co w mieście piszczy...jeżeli wogóle coś piszczy..... ;D
mala_z_Aarhus:
Mozesz kupic taka kompozycje kwietna - min 3 kwiaty - w doniczce, z przewaga bieli.
Tanie sa w Plantoramie lub Bo Grønt. Od 120 kr do jak uwazasz.
Mozesz zapakowac sam lub poprosic w sklepie.
Ja lubie sie skladac z wieksza grupa i na prezent, i na kwiaty.
Pamietaj o dolaczeniu malej karteczki ze swoimi imieniem do prezentu i kwiatow.
Piatka wie duzo o kwiatach, jak i co pasuje. Moze cos dopisze.
Dobrej zabawy.
Svaria:
--- Cytat: vera w 25 Cze 2008, 11:31:02 ---troche to bezpieczeństwo szarpnie portfel ....
--- Koniec cytatu ---
Fakt. Nie pomyslalem :) W koncu na slub to sie kupuj ekonkretna wiazanke a nie byle co :)
Tak jak Mala pisze - pamietaj o dolaczeniu karteczki od kogo do koperty, a ja osobiscie kwiata tez bym kupil.
Z powazaniem
Svaria
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej