Ogólne > Hydepark

Motocykle na polskich numerach-przepisy

<< < (5/7) > >>

vera:

--- Cytat: daria177 w 08 Wrz 2009, 09:30:02 ---A ja tak troszke z innej beczki zna ktoś fajne miejsca gdzie można pojeżdzić na moto w okolicach Kopenhagi lub bliżej Norebro???:)
Jak tak to pisać będe wdzięczna  ;)
Pozdrawiam wszystkich zapalonych motocyklistów.

--- Koniec cytatu ---

śledź program na

http://www.kork.dk

WALK:
Enduro, okolice Koge
Mozna zgadac sie na jakis wypad;]
Mail  bellrogstar@gmail.com
Pozdrawiam

R6:

--- Cytat: vera w 27 Cze 2008, 15:48:49 ---MOtocykl podlega takim samemu prawu co samochód więc wszystko albo i nie zostało wyjaśnione. Co do przerejestrowania to nie ma problemu jeżeli nie jest to chopper samoróbka o znacznym nachyleniu przedniego widelca. Jest to zabronione w danii i z mety masz przymusowy postój nawet dla samej kontroli.

--- Koniec cytatu ---
Witam serdecznie,mam maly problem mam r6 w pl.chce ją przerejestrowac na dk i na nowy sezon ja przywiesc  do dk ,ale koszt mojego motocykla to 33 000zl a w dk ten sam model i rok kosztuje 140 000dk od tego musze oplacic augift,_____CZY SĄ JESZCZE JAKIES OPLATY DODATKOWE POZA AUGIFTEM I REJESTRACJA???BO NA AUTA PLACE JESZCZE EKOLOGICZNY PODATEK,,,DIESLE,,,ORAZ ZA CIEZAR AUTA.Prosze o pomoc jesli jest ktos w temacie.Dziekuje i pozdrawiam.

hayabusamen:

--- Cytat: R6 w 16 Lis 2009, 00:52:51 ---Witam serdecznie,mam maly problem mam r6 w pl.chce ją przerejestrowac na dk i na nowy sezon ja przywiesc  do dk ,ale koszt mojego motocykla to 33 000zl a w dk ten sam model i rok kosztuje 140 000dk od tego musze oplacic augift,_____CZY SĄ JESZCZE JAKIES OPLATY DODATKOWE POZA AUGIFTEM I REJESTRACJA???BO NA AUTA PLACE JESZCZE EKOLOGICZNY PODATEK,,,DIESLE,,,ORAZ ZA CIEZAR AUTA.Prosze o pomoc jesli jest ktos w temacie.Dziekuje i pozdrawiam.

--- Koniec cytatu ---
Płacisz podatek od ceny rynkowej dunskiej,oraz rejestracje,to wszystko.

teraz:
tutaj cos co musi jezdzic tylko na POLSKICH nie wazne gdzie

http://moto.allegro.pl/sokol-1000-1936r-i1282750418.html   a noz ktos sobie kupi

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej