Ogólne > Informacje

Zmiany zmiany.

(1/11) > >>

willy:
Zmiany zmiany.

Jak  zapewne zauważyliście, od dzisiaj portal oraz forum znajduje sie pod nową łatwiejszą do zapamiętania nazwą: http://poloniainfo.dk oraz zmieniliśmy wygląd na bardziej nowoczesny. Nie jest to jednak jedyna zmiana. Główną i chyba najważniejszą rzeczą jest zmiana engine portalu. Przeszliśmy na nowoczesny engine joomla 1.5 dzięki temu skończą się problemy z wyświetlaniem polskich/duńskich znaków dzięki natywnemu wsparciu dla uniwersalnego kodowania znaków utf8.

W chwili obecnej nowy wygląd portalu nie jest jeszcze dopracowany do końca, nie wszystkie moduły są już dostępne i nie wszystko działa jak należy, jednym słowem proszę o wyrozumiałość i zgłaszanie błędów na forum.

anha:
No więc zgłaszam.
Brak polskich liter,zamiast nich pokazują się kwadraciki (zanim zainstalowałam dziś nowego explorera były znaki zapytania).
Nie wyświetlają się emotki.

willy:
No więc większość upierdliwych błędów udało mi się wyeliminować.
Proszę zgłaszać nadal błędy, i dobrze by było wkleić linka który spowodował błąd.

RybkaWillego:
Kiedy otwieram nie przeczytane wątki w zakładkach, nie pojawia się na nich opis co tak właściwie otworzyłam. Jest to problemem jeżeli chciałoby się szybko przejść z jednej zakładki, która nas interesuje na inną.

willy:
Zrobione :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej