Ogólne > Edukacja

Szkoly rolnicze w Danii

<< < (2/3) > >>

marta_malgorzata:
Kalo
Borris

Znam Polakow uczeszczajacych do tych szkol. Nie trzeba byc ORLEM, jezeli chodzi o znajomosc angielskiego, a sama nauka , to tak na prawde zabawa w szkole i kazdy da tam sobie rade.

Jezeli chodzi o prestiz tych szkol, to dunczycy maja niskie mniemanie o Borris, natomiast Kalo jest dla nich dosyc porzadna szkola. ;)

boniek:
Jezeli chodzi o Borris to takze znam Polakow ktorzy sie tam uczyli i rzeczywiscie z anigielskim to roznie u nich bywalo...w mojej szkole lekcje tez nie wygladaly tak jak te w Polsce...
Jezeli chodzi o Kalø to jest to szkola rolnictwa ekologicznego...

Tula:

--- Cytat: boniek w 08 Lip 2008, 22:52:59 ---Jezeli chodzi o Kalø to jest to szkola rolnictwa ekologicznego...

--- Koniec cytatu ---
Najbardziej przyszlosciowe, oni tu maja hopla na punkcie produktow ekologicznych.

boniek:

--- Cytat: Tula w 09 Lip 2008, 17:25:58 ---Najbardziej przyszlosciowe, oni tu maja hopla na punkcie produktow ekologicznych.

--- Koniec cytatu ---

I do tego eko-produkty sa w cenie.
Problem polega na tym, ze jest niewiele szkol z anglojeznycznymi klasami na module I, a mnie najbardziej interesuje modul II i to dopabuse bedzie problem....narazie wiem tylko, ze w Agroskolen maja obcokrajowcow na module II...

royana:
BONIEK!!! W zwiazku z tym ze masz jakies przezycia w zwiazku z "Agroskolen" mam kilka pytan do ciebie ... gdybys znalazl chwilke czasu odezwij sie na numer gg...  13960159.... z gory dziekuje PS To dla mnie wazne!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej