Regionalne > Kopenhaga
Internet bezprzewodowy w Danii
ZSW:
Witam. Zdecydowałem się wyjechać do Danii w celach zarobkowych na miesiąc. Chciałbym jednak pozostać w kontakcie i poszukuje internetu bezprzewodowego do laptopa. Czy umowę może zawiązać osoba niepełnoletnia (17lat), i czy są jakieś rozsądne sieci w których opłacało by mi się wykupić owe połączenie na miesiąc ? (w stylu blue connect). Będe mieszkał w Kopenhadze, blisko hotelów - czy jest szansa że będzie tam darmowy internet ? Jak działa ? Często są disconecty? Pozdrawiam serdecznie!
willy:
Na miesiac to nic przyzwoitego nie znajdziesz ...
Ale wiele osob korzysta (nielegalnie oczywiscie) z niezabezpieczonych sieci bezprzewodowych, ktorych jest mnostwo w kopenhadze.
Jomir:
Siedemnastolatek umowy zawrzec nie moze. Nie dawniej jak 10 dni temu corka (17 lat) probowala kupic prepaid, z rejestrowaneym numerem i tez nie mogla.
Oszukac sie nie da, bo jesli podasz falszywy Cpr, to komputer go nie przyjmie :) tez sprawdzone, bo uczylam kogos jak zamowic abonament, wiec wpisywalismy bzdury, by tylko przechodzic nastepne strony rejestracji, po to by na koncu sie dowiedziec, ze klamiemy :)
Ale tak jak Willi napisal. Na miesiac, to nic nie znajdziesz.
ZSW:
W takim razie co mam zrobić jeżeli chce mieć koniecznie internet na miesiąc? Doszła możliwość zarejestrowania go na osobę pełnoletnią gdyż będę z opiekunem na jakiś czas. Jakie sieci rozważyć i ile to może kosztować? Czy sieć bezprzewodowa jest dobrze rozwinięta w Kopenhadze?
mala_z_Aarhus:
Wiem, ze nie jest to doskonale rozwiazanie, ale:
http://poloniainfo.dk/forum?topic=5862.0
Zamowienie internetu bezprzewodowego na miesiac jest:
1. drogie
2. minimalny okres zamowienia internetu, to 6 miesiecy u znanych mi dostawcow internetu
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej